Снимка: Reuters
fallback

Кубрат Пулев започна войната на думи преди мача си за 3 от световните титли в тежката категория на професионалния бокс. Българинът обяви, че има предимство срещу шампиона Джошуа заради стиловете на двамата.

"В бокса стиловете на боксьорите диктуват срещата между тях – заяви Кобрата. – В тази битка няма да има много прегръдки. Ще има здрав бокс! Антъни Джошуа е страхотен и опасен съперник. Но неговият стил пасва перфектно на моя".

Пулев явно вече е приел мисията да се подготви скоростно за двата месеца до боя.

"Подготовката ми върви много интензивно, заради краткото време, с което разполагам – добави Кобрата. – Ще бъда напълно готов, когато се кача на ринга, така, че той да няма никакъв шанс срещу мен", каза той, цитиран от "Труд".

Джошуа пък даде голямо интервю пред британския в."Дейли Мейл", в което разказа за изтощителните си тренировки.

"Когато се готвя за мач, се изключвам от света и знам само колко време остава – твърди британецът, който няма загуба в 19 мача на профи ринга. – Най-много мразя да направя 15 рунда на чувала и треньорът да ми каже: "Още един". Аз не съм от звездите с костюми по поръчка, утре някой може да ме бие и всички ще ме забравят. Не знам как бих понесъл загуба, защото бих искал да ме запомнят в бокса".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 6 години

*** ше го убие тоя Джошуа,ако не Андреа ще се качи на ринга да помага.Кво си мисли тоя Джошуа,а?Цялата фолк гилдия ще е там,оле.

28

X

преди 6 години

Този път да не забрави да си сложи клоунските дрешки, щото бокс от него едва ли ще видим, най-много да се поплези малко и после е в нокаут.

27

Джъстиса

преди 6 години

Отдавна бокса не е като по времето на Фрейзър, Формън, Нортън и Касиус Клей. Даже не е и като Тайсън и Холифийлд. Игри, пари и фалшификати. Буфосинхронисти.

fallback