Снимка: БТА
fallback

Ивет Лалова остана на стотни от класиране на финал на 200 метра на световното първенство по лека атлетика в Лондон. Българката остана трета в първия полуфинал, където отстъпи на голямата фаворитка Дафне Схипърс от Холандия и Деджа Стивънс от САЩ.

Така Ивет трябваше да изчака другите 2 полуфинала, за да се класира по време за голямото бягане, но в крайна сметка нейното време от 22,96 секунди не бе сред двете "щастливи губещи времена".

България все пак ще има своята първа финалистка, след като Мирела Демирева се нареди сред най-добрите в сектора за скок на височина. Нашето момиче преодоля квалификацията с личен рекорд за сезона - 192 см.

Финалът на дисциплината е в събота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Не точно

преди 6 години

До Анонимен 6По-точно азер спечели титла за новата си родина Турция на 200 метра. Дадоха му да се окичи с двете знамена и той първо се заметна само с това на старата си родина, но бързо се усети и го покри с турското, че щеше да има големи проблеми.

19

Жоро с моторо

преди 6 години

Като гледах състезанието и се чудех що за супер атлетки са тея жени... Холандката е два пъти по развита от Лалова, спечели серията като накрая се огледа и почти спря на финала.... И ми говорят че нямало ГМО човеци... То снимката си е показателна, Лалова и Годзила...

18

48

преди 6 години

Тя отдавна е аут!

fallback