Снимка: Булфото
fallback

Лудогорец победи с 3:1 Апоел Беер Шева в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионска лига, но отпадна заради загубата с 0:2 в първия мач в Израел.

През първото полувреме домакините бяха пълни господари на терена и се оттеглиха на почивката при резултат 2:0, с което заличиха пасива си от първия мач. Точен и в двата случая беше Вандерсон (9, 33).

Малко след началото на втората част Марселиньо (55) хвърли в екстаз Лудогорец, но след час игра Мохамад Гадир вкара гол след щастлив рикошет в крака на Моци.

След това разградчани натиснаха съперника, но в края Апоел стигна до дузпа. Тя обаче беше пропусната от Джон Огу, а малко след това Майкъл Охана беше изгонен с втори жълт картон. В последните секунди на мача червен картон получи и Марселиньо.

До края обаче Лудогорец не стигна до така бленувания гол и отпадна от Шампионска лига. Все пак "орлите" ще играят плейоф за влизане в групите на Лига Европа, като жребият ще се тегли в петък.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

еленков

преди 6 години

Този отбор български ли е? Защото в състава му има само едно българско име,останалите са от братска Африка и други екзотични дестинации! Излагация!

64

Анонимен

преди 6 години

От тия нови трибуни ще стане чудесно природозащитно съоръжение.Пойните птички ще могат спокойно да си гнездят,необезпокоявани от човешко присъствие.

63

Трибуна Боци /ББ/

преди 6 години

Ай честито на Кирю! Това ШЛ да не е като да правиш тонове амфети за Сирия.Успех на Ботев довечера!

fallback