65

еленков

преди 6 години

Този отбор български ли е? Защото в състава му има само едно българско име,останалите са от братска Африка и други екзотични дестинации! Излагация!

64

Анонимен

преди 6 години

От тия нови трибуни ще стане чудесно природозащитно съоръжение.Пойните птички ще могат спокойно да си гнездят,необезпокоявани от човешко присъствие.

63

Трибуна Боци /ББ/

преди 6 години

Ай честито на Кирю! Това ШЛ да не е като да правиш тонове амфети за Сирия.Успех на Ботев довечера!

62

Анонимен

преди 6 години

Тази новата трибуна,дето пак народът я плати да я кръстят тоя път на Кафу.

61

сминдух енд чесън

преди 6 години

Понякога трябва и акъл ,и то навреме.

60

123

преди 6 години

Абсолютно Кафу бе най-слабият футболист на терена! Да, всеки може да сбърка - не са роботи, но.... тоя не само сбърка, а и нямаше точно отиграване (с изключение на един проблясък), губеше всички единоборства и нямаше почти точен пас, през мача! Симулантче - падаше винаги за да се изпроси нарушение. Кой му е казал, че е звезда ?!?Провали отбора си!

59

Гошо Простия

преди 6 години

Киро Приватизатора няма проблем да дава по 15000 евро заплата на някакви бежанци, но иначе дава акъл по телевизията, че 300 лева минимална заплата е напълно достатъчна!

58

Нефтохимик

преди 6 години

Тия Беер Шева чорбарите щяха да ги отнесат с разлика...Ама го няма Сватбата да свири...Сега си мислят, че като сменят треньора и ще цъфнат...Може да докарат някой *** като Бруно Рибейро...с такъв ше прокопсат!

57

Геренбахче

преди 6 години

Абе пак ще играят в Европа,ама тия на джуджето от Микре и нашите от с.Подуене...

56

Анонимен

преди 6 години

Лудогорец си върви нагоре. Достатъчно е да видите разликата м/у тях и българските *** където също се наливат милиони в техните клубове, но вижте само разликата!.. Въпреки неизбежните грешки Лудогорец е силен отбор и постоянно градят: взеха добър вратар (Владо правеше ужасни грешки), имат дълга скамейка, сега им трябва треньор. Нищо лично към сегашния, но е врееме за треньор, който да издигне този прекрасен отбор още едно ниво нагоре.

55

Анонимен

преди 6 години

Нищо, Киро ще нареже още няколко кораба и ще плати заплатите на тези работници, дошли от банановите плантации на Еквадор...

54

vlady

преди 6 години

Определено Дерменджиев трябваше да смени Кафу вместо Анисе, дори може би още на полувремето.

53

Бай Гошо

преди 6 години

Гледам феновете на отбора на Милко Балев пак пикаят газ

52

Шнур за Киро гела

преди 6 години

доволни сме, без кренвирши занапред...

51

Анонимен

преди 6 години

Къде е Кирето от КРИП, който знайно как гепи БМФ, направи знайно огромни пари и реши да печели и от ШЛ. И къде направи отборче, в незнайния и отдалечен град, Разград. С три каруци публика. Изкара едни кинти от ЩЛ, услади му се. Загуби реална представа. И за да е шампион всяка година, купи целия БФС, барабар с комисиите и съдиите. И започна едно бутане, една подигравка с футбола, само и само са бие и бъде шампион. И до тук. А изповън, тупаници и резултати като в хандбала. Нищо де, идва нова ШЛ.

50

лупи

преди 6 години

Снощи си промених мнението за тоя "треньор". Не може да играеш 78 минути с човек по-малко като държиш тая дупка Кафу само да бъде продаден. Подкрепям Лудогорец, но за снощи сами са си виновни

49

Крали Марко

преди 6 години

Лелеее ,тоя.... собственика май е най мразеният човек у нас , като чета коментарите. Явно си го е заслужил напълно. Много злоба и омраза таи този , много

48

Домус-ага

преди 6 години

Той поне да беше истински олигарх - а реално, наркотрафикант с 8-ми клас...

47

Анонимен

преди 6 години

дио 38 За мръсните ПАРИ, ЛИ ДА МУ ЗАВИЖДАМ?.МОЙТЕ СА МАЛКО , НО ИЗТИНСКИ

46

Анонимен

преди 6 години

Логично.Продължава безспорно по-добрият отбор.А напудреното селско отборче на олигархията няма да отиде там,където и без това не му е мястото.