Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Треньорът на Апоел Беер Шева Барак Бахар похвали представянето на своите след успеха с 2:0 над Лудогорец снощи.

"Изиграхме много добре един важен мач срещу силен отбор. Знам, че имаме футболисти, които са отдадени на тима, което ни даде предимство за реванша. Той обаче ще бъде по-труден", предупреди специалистът и похвали нигерийския нападател Нвакаеме, вкарал първия и асистирал за втория гол в срещата.

"Той е страхотен футболист, но разполагаме и с други силни състезатели. Инвестираме в играчи и бе важно, че Тони е при нас. Ще опитаме да го задържим възможно най-дълго в тима."

"Можем да съжаляваме, че не вкарахме голове, но футболът е игра точно на попадения." Това заяви Георги Дерменджиев, треньор на Лудогорец, след поражението.

"Това не беше лош мач за Лудогорец, но когато ти вкарат гол в такъв турнирен двубой, играта става различна", допълни наставникът на разградчани.

"Има още 90 минути, не сме се предали, но ще трябва да направим мач, от който ние да излезем победители. Мисля, че шансовете все още са 50:50", каза Дерменджиев.

"Напрежението не е малко, винаги може някой да сбърка. Бяхме готови днес да играем, но допуснахме леки голове. Те имат отлични играчи в атака и трябва да бъдем много внимателни на реванша."

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 6 години

Апоел заслужава да продължи напред. Лудите - не заслужават. Стига трихте коментари, които не са по кефа на Гела.

24

пп

преди 6 години

До 23 АнонименВсе пак последните 2-3 години отбора има успехи и то в Европа. И винаги ми е било интересно какво движи този негативизъм ?

23

Анонимен

преди 6 години

Отбора от Делиормана, български ли е? И какво му е българското? Колко от тези "български" футболисти получават заплатите си в лева? Колко от тях говорят български? Я има трима, я няма. И публиката им, колко са с български имена? Две каруци излъгани, от незнаен град без футболни традиции. Колкото и да плаща Домуз Ага на съдии и БФФ, все тая, публика няма да имат. Както се казва, с пари до границата. От там трябва друго, воля, борба, непримиримост. Отдавна отнети от купуването на съдии у нас.

fallback