25

Анонимен

преди 6 години

Апоел заслужава да продължи напред. Лудите - не заслужават. Стига трихте коментари, които не са по кефа на Гела.

24

пп

преди 6 години

До 23 АнонименВсе пак последните 2-3 години отбора има успехи и то в Европа. И винаги ми е било интересно какво движи този негативизъм ?

23

Анонимен

преди 6 години

Отбора от Делиормана, български ли е? И какво му е българското? Колко от тези "български" футболисти получават заплатите си в лева? Колко от тях говорят български? Я има трима, я няма. И публиката им, колко са с български имена? Две каруци излъгани, от незнаен град без футболни традиции. Колкото и да плаща Домуз Ага на съдии и БФФ, все тая, публика няма да имат. Както се казва, с пари до границата. От там трябва друго, воля, борба, непримиримост. Отдавна отнети от купуването на съдии у нас.

22

rtl

преди 6 години

Чичо Гошо е панталей пътник ! Съгласен съм с пишещите , че той трябваше да смени Вандера , а не Кешару и румънеца щеше да вкара .....дано на 2.07. лудогорци ги бият 3:0 само така ще измъкнат ***.......

21

vlady

преди 6 години

Вандерсон трябваше да бъде сменен още на почивката - ако беше останал Кешеру вероятно щеше да вкара поне едно от положенията и да осигури сравнително благоприятен резултат за реванша, може би и изгодно реми. С португалското недоразумение Рибейро Лудогорец щеше да отпадне още в предния кръг.

20

Бившият Дерменджия

преди 6 години

До ДръндерЖоро Дерменджията си пази мястото! Иска да си взима 20те бона на месец без работи!

19

Бившият Дерменджия

преди 6 години

Дерменджията е пътник!!! Той провали мача!!! Бруно Рибейро щеше се да се сети да смени Вандерсон вместо Кешерю !!!!!!!!!!!!

18

До 13

преди 6 години

До АнонименКате мече у дерек, последните 20г. бият едни други отбори.Да не говорим, че ги бият тотално неизвестни отбори.Лудогорец поне отпада на фаза ШЛ, и Лига Европа, но не...вие сте велики.Дори, когато Лудогорец бие в Европа, Левски и ЦСКА, пак са най-великите.ТОва да си фен на Левски и ЦСКА си е диагноза, при това тежка.

17

Анонимен

преди 6 години

Жалък злобен рев от феновете на "великите софийски грандове".Не бил български отбор Лудогорец.Регистриран в България, играещ в БГ първенството, играещ в евротурнирите под български флаг, но нашите "велики патриотични" фенове, не го признават.Ако в Испания феновете или в Англия бяха като вас, представям си.Но, не...вие сте по-велики фенове и от тези на Реал, Челси, Арсенал.Да не говорим, че в Левски е пълно с чужденци, но не, Левски е велик, а Лудогорец не са българи.Само злоба струи от вас

16

Дръндер

преди 6 години

До ехЛичи си, че си фен заблуден. Вчера Лудогорец игра като Левски, когато отпаднаха миналата седмица. За това не ми говори глупости. Ако не се стегнат и тъпият ви треньор не направи някои промени, ще затънете и вие в забрава и Ботев ще ви изпревари. Аз не съм от Ботев, но за сега те са единственият отбор, който в евротурнирите тази година не е допуснал загуба. За това нека лудогорските фенове си вират носовете, само когато имат покритие през другото време са смешни.

15

Дръндер

преди 6 години

Абе какви ги говори Жорето? Да не е пиян?Шансовете били 50 на 50 и прочее простотии. Лудогорец не игра добре. Абе ние различен мач ли гледахме? Лудогорец бяха ама гола вода. Вместо да смени Вандерсон, който не можеше да уцели вратата смени Кешару, който в предния мач реши мача. И направи само една смяна сякаш всичките играха прекрасно. Треньорът се издъни тоя мач ама якоооо! И не ми обяснявайте, колко добри са били ЛУдогорец. Да бяха, но вчера бяха гола вода! А треньора под всякаква критика.

14

ех

преди 6 години

Факт, е че Уефски и Цецека са история. Вече тридесетгодишна, никой не ги познава и признава, особено по света. Имат тук-там по някой заблуден фен е това е. Лудогорец е друга бира. Съгласни или не, това е положението другари. Времената и действията на запалянковците от политбюро заминаха, след тях идва забравата.

13

Анонимен

преди 6 години

Лудогорец е толкова български отбор, колкото папата е индианец. Аааа, чичо Жоро треньора е българин. Да бе, верно, има нещо българско. Баси смешниците. Добре, че са си купили каквото им трябва за да ги направят шампиони, но на....България. В странство ги бият като маче у дирек. И излагат името ба България а българи, нямаааааа!!

12

Анонимен

преди 6 години

Реалността удари 0рлите, Орлетата от които само две са българчета. Другото е сбироток от индианци, които само като видиш разбираш защо се става расист. В чужбина няма наши съдии, които получават от Кела кинти и свирят така, че "орлите" винаги да побеждават. Подкрепата за този отбор с всякакви средства, хора, пари и влияние у нас, им направи лоша услуга.Излязоха навън и си ги набиха класически. Киро няма влияние в Израел, съдията свири неутрално.Нищо де, идва нов шампионат 2017-2018. Да опита пак

11

Анонимен

преди 6 години

Хаха...искрено ще съм доволен, ако Лудогорец отстрани израелците в Разград.Тогава, пак ще искам да прочета коментарите на левскари и цска-ри, които в момента злорадстват :)А, да попитам....Левски с кой ще играе в следващия кръг на евротурнирите? :))А, ЦСКА?В момента, много "по мъжки" всички фенове на Левски и ЦСКА викат за Ботев.Изчаквам да видя до къде ще достигнат те, защото ако продължат много напред...и тях ще ги намразят, точно за секунди.

10

Анонимен

преди 6 години

В "Лудогорец" се работи и това го отличава от останалите отбори у нас. Просто няма традициите и емоцията на българския футбол. Един читав, успешен бизнес-проект. По-добре е да го има, отколкото да го няма, но само с него не става.

9

Тва е

преди 6 години

Не сме за никъде

8

xph

преди 6 години

Винаги съм се чудил, защо по дяволите Израел държава от близкия изток, участва по европейски турнири... да си граят с арабите футбол, може би вмето топка ще ритат гранати...

7

БОБИ МОКЕТА

преди 6 години

И аз да се присъединя към "плача" на колегата под мен - ИВО СВАТБАТА :) ! Ако двубоя беше под "ШАПКАТА" на БФС.......... "ЛУДОГОРЕЦ" да е победил БЕЗПРОБЛЕМНО с 2 гола разлика !!! :( .......... САМО "ЛУДИТЕ" !!! САМО ДОМУСЧИЕВ!!! ..... Ааа и , Кире , пак да ми подсигуряваш такива БЕЗПЛАТНИ "КУПОНИ" с Преслава и други поп фолк "звезди" и да ми "отчиташ" такава страхотна заплатка........ :) :) :)

6

Не става

преди 6 години

Не мога да почувствам този отбор близък, сори.Ако ще да бият наред в шампионска лига не мога да изпитам радост както с ЦСКА, Ботев че дори и Левски.