Снимка: БТА, архив
fallback

Апоел Беер Шева шокира неприятно Лудогорец и постигна успех с 2:0 в първата среща между двата тима от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Макар гостите изобщо да не отстъпваха по класа на своя противник, то домакините демонстрираха страхотна ефективност и стигнаха до успеха след попадения на Нуакауеме и Охана в 19-ата и 79-ата минути.

Това на практика прави реванша за "орлите" изключително труден. Мачът е след седмица в Разград.

Не може да не се отбележи също, че Вандерсон пропиля три ситуации за гол и на практика се превърна в грешник за тима в тази среща.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 6 години

Проекта Лудогорец достигна своя таван миналата година. Лесно се постигат временни успехи, като се купят на килограм 30-40 чужденци. Трудно е успеха да се задържи и да се продължи пътя нагоре. Който иска да прави истински отбор, първо му трябва школа и гръбнак от местни момчета. После може да си купи чужденци, които да ги подсилят.

48

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ами застреляйте го тоя Вандерсон щом толкова ви дразни.

47

vlady

преди 6 години

Вандерсон трябваше да бъде сменен още на почивката - ако беше влязъл примерно Кешеру вероятно щеше да вкара поне едно от положенията и да осигури сравнително благоприятен резултат за реванша, може би и изгодно реми.

fallback