49

Анонимен

преди 6 години

Проекта Лудогорец достигна своя таван миналата година. Лесно се постигат временни успехи, като се купят на килограм 30-40 чужденци. Трудно е успеха да се задържи и да се продължи пътя нагоре. Който иска да прави истински отбор, първо му трябва школа и гръбнак от местни момчета. После може да си купи чужденци, които да ги подсилят.

48

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ами застреляйте го тоя Вандерсон щом толкова ви дразни.

47

vlady

преди 6 години

Вандерсон трябваше да бъде сменен още на почивката - ако беше влязъл примерно Кешеру вероятно щеше да вкара поне едно от положенията и да осигури сравнително благоприятен резултат за реванша, може би и изгодно реми.

46

Марио

преди 6 години

До тука ...със пари можете всичко да направите но публика да купите не можете

45

Анонимен

преди 6 години

Лудигорееееец, не губи кураж, идва следващ сезон. Ще се купят повече съдии, служители от БФС, комисии и всичко което ще помага за новия-стар шампион. И така до края на света или докато не утепат Киро Домуса. Охраната му е огромна, по-голяма от тази на Тиквара. Защо е така, не се запитате, от какво се пази този "честен, умен и достоен" човек. Помислете.

44

Анонимен

преди 6 години

Хе-хе, черните и мазни футболистчета били....орли?????? Омразата към този отбор се засилва защото се разбра, собственика му купува всичко у нас което може да му помогне да в Вечен шампион. И вчера получиха един заслужен урок от отбор, който ги превъзхождаше и надигра. Видя се, че д купени съдии у нас бият, но навън, sorry, не става. Киро отново няма да изпере няколко милиона, сигурно не е спал снощи. Толкова е освирепял за пари, че се е самозабравил. Лаком г-з, кръв ....., знаете какво е казал н

43

Анонимен

преди 6 години

E, видя се, че балончето Лудогорец се спука. Защо не се разрови около този измислен отбор, колко милиона се препират от Киро Гела покрай този отбор, който е поредната язва в нашия живот. Развивал футбола у нас, да но с купени бразилци. Колко българи има в отбора, 3-4. Останалото какво развива? Гелосаният изпира сума ти пари покрай огромните и незаслужени заплати.Дава ли се всичко на футболиста или е само на хартия? Кой проверява или проверките са недопустими.Богаташ Гелов е нагъл бивш комсомолец

42

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да стане на реванша, пак ще съм доволен. Или ще гледаме спектакъл обрат, или няма. Ако няма, ще гледаме цял сезон как Орлите набиват канчетата на сините и червените смешници. Не е важно Лудогорец да са в ШЛ, а Цецка и уецки да са вечно втори/трети.Хахахаха!

41

гого

преди 6 години

леееко приземяване

40

Аз предлагам

преди 6 години

Отбора на Домуса да играе в Евротурнирите но само у нас, да му свирят "обективни" български съдии, да му е шеф на федерацията т.н. Перукан, да вземе още 20 бразилци, българи не, независимо, че отбора се води Български. Предлагам БФС да се премести в този известен и хубав град Разград, заедно с комисиите, да не се разкарва Домуса и губи време. Така ще е шампион още 20-30 години. Междувременно да потърси пътища да купува международни съдии, като у нас и може да стане Еврошампион. И така да препира

39

Анонимен

преди 6 години

Надявам се, че тук ще победят.Напълно им е по силите.

38

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха, "Великото отборче - вечен шампион" си то получи резонно. Това не ти е АРФГ, където онзи изедник, Киро Гела е купил цялата федерация, съдии и комисии. И съвсем логично изрелците ги набиха, надиграха и ще продължат напред. Гледах мачовете на това отборче с ЦСКА. Съдията не можа да скрие желанието си да бъде "полезен" на отборчето, само и само да победи. И за кой път става това? Киро Гела е лаком г-з и си го получи. Ще трябва да почака до следващата година. И ще пие една студена вода.

37

Анонимен

преди 6 години

браво на червените от Апоел!така се прави, на родните червени никой няма да им позволи да победят лудопилец, дори и да играят по-добре.

36

Анонимен

преди 6 години

лс бие лудопилец защото са приятелски отбори, Киро Домуса и ББ са големи лични приятели по амфетаминова линия

35

Анонимен

преди 6 години

Е нямаше го "сватбата" да даде 7-8 жьлти картона и 2-3 червени на евреите!В българското пьрвенство делиорманците станаха свешени крави.

34

До троловете на Киро

преди 6 години

Кажете на Киро ***, че цяла България го мрази и ненавижда, включително и читавите граждани на Разград. Дори неговия изкуствен отбор с 9 нeгъpa да вземе Шампионската Лига пак ще го мразим. Свършиха времената на наивниците - идва деня на истината. Ако тези олигарси не се опомнят, Народния Съд от 1944 ще им изглежда като детска приказка.Ей, Киро , ще си играеш на футболен бос когато заплатите на твоите работници станат 3000 Евро на месец, а не 300 лева както ти искаш!

33

Анонимен

преди 6 години

Комплексирани винаги ще има. Добре, че са предимно в чата.

32

Анонимен

преди 6 години

Точно така 3:0.И дано тогава млъкнат компресорите.

31

Анонимен

преди 6 години

Момчетата си имаха доста добри шансове, но некъсмет. Другият мач 3:0 и са готови.

30

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

едно не разбрах, леевски като падне с 0:3 е "не успя да се наложи", като има да дава 30 милиона е "има известни финансови неуредици" и хоп, делиормана с тежка загуба с 0:2, ще кажеш че са копали окопи цел ден. смешни сте,