fallback

Феновете на Левски спретнаха истински нощен терор на футболистите на Хайдук (Сплит), които сладко си спяха в столичния хотел "Хилтън".

Oще по темата

Около 3 часа обаче хърватите бяха събудени от мощна заря и фойерверки, които буквално заляха хотела. В продължение на няколко минути ултраси на "сините" тормозеха хърватските играчи, които тази вечер излизат на стадион "Георги Аспарухов" в среща-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Както е известно, първата среща завърши 1:0 за тима от Сплит, а преди мача имаше сериозни сблъсъци между феновете на двата отбора, като хърватите дори си позволиха да запалят българска кола.

За щастие на родната полиция обаче тази вечер хървати в София няма да има, защото "Левски" изтърпява наказание от една среща без публика в европейските клубни турнири.

"Сините" обаче няма да са съвсем без подкрепа, след като пред сектор"А" на стадиона ще бъде монтирана видео стена, а феновете се заканват да бъдат достатъчно шумни там и да се чуват на целия стадион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Анонимен

преди 6 години

ДОБРО УТРО ЛЕВСКАРИ . СПАХТЕ ЛИ ДОБРЕ ????

67

Podueneville

преди 6 години

Poduene is the best team ever!

66

РВ

преди 6 години

Днес Красотата, Вярата и Борбата победиха парите и бизнеса във футболът. Доказахме че с една едничка гола любов и мечта в съцата можем да постигнем всичко. Без стадион, без пари, без ясен собственик, ние не забравихме да мечтаем. Не обърнахме гръб и не махнаме с ръка , не казахме майната му. Ние доказахме че Любовта е по- силна от всичко. Не спираме да мечтаем. Не спираме да обичаме. НАПРЕД КАНАРИ, НАПРЕД МОЙ БОТЕВ!!!!!! НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ!!!!!!

fallback