Снимка: БТА
fallback

България постигна много важна победа с 3:2 гейма над Сърбия в среща от първа дивизия на Световната лига по волейбол, която се игра в аржентинския град Кордоба.

За финалната шестица в Куритиба (4-8 юли) се класира директно домакинът Бразилия. Визи ще вземат още пет тима в генералното класиране, така че към този момент запазваме шансове за финалите.

В последната среща в Кордоба нашите ще играят с Аржентина от 01:10 в нощта срещу понеделник.

Нашите момчета започнаха отлично в първия гейм и имаха аванс от 8:6 при първото техническо прекъсване, а в следващите минути играта бе равностойна. Все пак нашите момчета оставиха аванса си от две точки и при второто техническо - 16:14, но постепенно дръпнаха в точките срещу своя противник и стигнаха до преднина от 24:18, а след това с лекота спечелиха и гейма.

Как премина мача - прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Ali

преди 6 години

До 22 King: King ти сигурно пък си от агитката на атакистите(вече модерно патриоти). Очите ти май само БГ турци и брачеде виждат. Радвай се на победата.

25

Гошо...Тъпото

преди 6 години

До KING OF KINGSПрозрял си истината.Преди години бях сам в тази интернет...борба,но сега се радвам,че имам подръжници и съмишленици.Отдавна повтарям;не отговаряйте на всички злостни нападки срещу българските успехи в различните области,защото така...искат,да разколебаят българския народ.Те са писани от антибългарски централи;това е интернет...война,обявена от душманите на България.Както винаги...казвам и сега:-Кучетата си...лаят,керванът си върви;отмини антибългарина с презрение и отвръщение.

24

ФК Лесни

преди 6 години

Нещо донос да напишем ,по служебен път да на класират не става ли

fallback