26

Ali

преди 6 години

До 22 King: King ти сигурно пък си от агитката на атакистите(вече модерно патриоти). Очите ти май само БГ турци и брачеде виждат. Радвай се на победата.

25

Гошо...Тъпото

преди 6 години

До KING OF KINGSПрозрял си истината.Преди години бях сам в тази интернет...борба,но сега се радвам,че имам подръжници и съмишленици.Отдавна повтарям;не отговаряйте на всички злостни нападки срещу българските успехи в различните области,защото така...искат,да разколебаят българския народ.Те са писани от антибългарски централи;това е интернет...война,обявена от душманите на България.Както винаги...казвам и сега:-Кучетата си...лаят,керванът си върви;отмини антибългарина с презрение и отвръщение.

24

ФК Лесни

преди 6 години

Нещо донос да напишем ,по служебен път да на класират не става ли

23

Анонимен

преди 6 години

До niki"Материал" няма. Но точно този "материал" си гласува за тиквоний. Превърнахме се в страната на простаците.

22

Анонимен

преди 6 години

Трябва закон който да забранява на левскари да поемат национални гарнитури и да имат ръководни постове във федерации.Евроидиотията им е зараза,снощи спечелен мач евроидиота го изгуби,страх го е да смени Соколов,,разбалансира силната игра на Розалин,като при сервиз го сменя със Скримов,уникални грешки на Братоев но и там нито дума

21

Шопо

преди 6 години

Кеде ми е коментара до Либерман-Доберман ? В него нямаше нищи цинично *** еврогейска

20

Анонимен

преди 6 години

Гледах мача и коментари, че сърбите ни го били дали, защото са се класирали са просто нелепи. Сърбите играха с много злоба срещу нас и искаха да ни смачкат.

19

niki

преди 6 години

Превърнали сте се в жалки комплексари. Хора които са изгубили всякакяа радост и наслада, дори не можете да се зарадвате на нещо дребно. Черногледи,злобни,зависливи човечета.Така ще ви мине, много бързо нещастни и изпълнен със злоба животец.Чета една хубава новина ,а отдолу само негативни коментари.Тиквата ще се окаже прав че няма материал.

18

Право куме в очи

преди 6 години

Това с лъва подсказва че още от освобождението от турско има данни че българитеса били тежко комплексиран и *** народ.

17

Анонимен

преди 6 години

Правилно!Лъвове има в Африка от което следва че бълга*раците са си чисти АФРИКАНЦИ.

16

Ко ко каза

преди 6 години

Какви лъвове, от къде са се появили тези лъвове не е ясно ? В България никой не е виждал лъв само по national geographic..

15

Анонимен

преди 6 години

Наште ЛЪВОВЕ в махленски турнирчета доста често се представят добре, ама на голямо първенство са си жива гола вода.

14

Анонимен

преди 6 години

ХА-ХАПравилното Заглавие Е:Сърбите дадоха мача на бг клоуните защото вече се бяха класирали за следващата фаза.Аман от бойко-борисовщина и самохвалство.

13

Анонимен

преди 6 години

Много е смешно заглавието. По-добре да се каже - Нашите смачкаха сърбите на волей. А французите като побеждават какво да кажат.

12

шматка

преди 6 години

Интересна ситуация.Виждам че някой ги боли от победите ни.И това в БГ сайт

11

Анонимен

преди 6 години

die Льовен.

10

Анонимен

преди 6 години

Биха ама...и сърбите не се напъваха много! Освен това шансовете вече ги изтървахме,с това ще си останем! Да се радва народеца...

9

Анонимен

преди 6 години

харесвам играта на нашите,само едно не можах да разбера последните години,защо се рискува непрекъснато от сервис и сами си правим една трета от точките ,които противника печели,практически се самобием.Като погледна - една точка печелим от рисков сервис и 10 губим,защо??

8

Авигдор Либерман

преди 6 години

Не съм гледал мача но защо имам усещането че на умряло куче нож вадим а на силните отбори лягаме лесно ?

7

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Мачът беше хубав,искаха да победят и победиха жилав съперник.Можеха да приключат още в четвъртия гейм,когато бяха...дръпнали със 7 точки напред,НО се стигна след...отпускане до петия,където успяха да наложат волята си.Пожелавам по...голяма концентрация в мача с Аржентина и да им е...лека ръката в сервисите и блока.