Снимка: Instagram
fallback

Първата ни тенис ракета Григор Димитров отново демонстрира привързаността си към България.

Той публикува снимка в профила си в Instagram, в която показва новия калъф на телефона си, който, освен инициалите му "G.D", носи типично българските символи - лъв и роза, а под тях е изписано името на родината ни - на кирилица.

Григор благодари на Golden Dreams Geneva за изработката, а снимката бързо събра много харесвания и одобрителни коментари.

 

Thank you to my crew from @goldendreamsgeneva exceptional art work! #🇧🇬#lion #rose #feathers

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

В момента Гришо се подготвя за старта на сезона на трева, след като отпадна в трети кръг на "Ролан Гарос" от Пабло Кареньо-Буста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 6 години

До Корнелия Нинов 30Защо да му завиждам??Защото е *** ли?Или щото може да мята топка през ограда.ХА-ХАШегуваш ли се?Имаш ли акъл в тая шамандура в/у раменете ти??

26

Анонимен

преди 6 години

Първо, това не е кал'ъф а ТЕЛЕФОН.Второ, от цитата в Instagram не е ясно какво точно иска да каже Мришо (английският му е ..........па'и съ). Собственик на Голден Дриймс ли го дава или що?!***!Комапнията ГД-Женева е много "сериозна"Магазините ин са в ...................Катар, Монголия,Нигерия и Кувейт.Тези са толкова швейцарци от Женева колкото аз съм Елвис Пресли.П.П. Този който твърди че Мришо нищо лошо не бил направил ще му кажа че не е така защото иска да изкарва пари на мой гръ

25

Корнелия Нинов

преди 6 години

Стига сте завиждали на момчето ве, дъртаци такива!

fallback