Снимка: Reuters
fallback

Дългогодишният защитник на Реал Мадрид Мичел Салгадо е поредното голямо име, което потвърди участието си в благотворителния мач между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго.

Срещата ще се състои на 14 юни на Националния стадио "Васил Левски" в София, а новината за идването на Салгадо бе съобщена лично от Бербатов:

"Той е част от "Реал" (Мадрид) цели десет успешни години. От 1999 до 2009 г. с Белия балет два пъти триумфира в Шампионската лига (през 2000 и 2002 г.), четири пъти е шампион на Испания, става носител на Суперкупата на УЕФА и Междуконтиненталната купа. В Ла Лига прекарва общо 15 години - в "Селта" и "Реал" (Мадрид), изигравайки 343 мача.

И краят на кариерата му е на високо ниво - в английската Висша лига, където се състезава за "Блекбърн". С националния отбор на Испания участва на световно и европейско първенство. Агресивен десен бек, записал името си в историята с големите успехи на "Ел Галактико". Мичел Салгадо! Очакваме го в отбора на Фиго в София!”

Ден по-рано Бербатов съобщи, че Йенс Леман също ще пристигне в България за шоуто.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 6 години

ставате смешни, от месец и половина ги изреждате..и..и..ии това, че някога са били добри не значи че ще стане добър мач, още повече няма никакъв смисъл от самия мач ще свършат 6:5. Тоя не го ли е срам да занимава хората с неговите глупости. да му идват накрака от майната си, големи овце са тия европейци

1

Пената от Мировяне

преди 6 години

А Гонзо от ,,Рен,, и Пелето от ,,Енерги ,, Котбус ?

fallback