Снимка: Булфото, архив
fallback

Димитър Бербатов би заминал да играе в Китай при достатъчно добра оферта.

Освен това той сподели, че винаги е искал да направи благотворителен мач с фондацията си като този, който организира съвместно с Луиш Фиго на 14 юни в София.

"Изглеждам и се чувствам във форма. Не мога да си кривя душата, ако дойде добра оферта от Китай бих приел, защото ми остава още година футбол", коментира той пред BTV.

"Участвал съм в благотворителни мачове на други фондации и винаги съм искал с моята да организираме подобно събитие", обясни той.

"Радвам се, че фондацията на Луиш Фиго избра точно нас за партньори. Можехме да направим мача извън България, но моята цел винаги е била да зарадваме родната публика", коментира Бербатов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

божинката

преди 6 години

Треп треп трепнииии....

26

до26Анонимен

преди 6 години

Ами май за това и в никой отбор не го вземат вече щот и той позагуби връзка с футбола и се превъзнесе интелектуално , а беше страхотен - какви красиви голове само - още ги гледам в ютуб ...абе моят скромен извод е: 'не се прави на по-умен отколкото е нужно макар да си' .

25

Анонимен

преди 7 години

Вчера, когато го гледах по бтв се чудех този човек футболист ли е или някой завършил Харвард . Беше ерудиран , излъчването нищо общо с агресивния и елентарен българин .Дума лоша не каза и против Алекс Фергюсън който го остави на скамейката на финала . Дали е добър футболист или не , не знам, но със сигурност е умен човек .

fallback