Снимка: БТА
fallback

14 души са задържани и трима са пострадали по време на футболната среща между Левски и ЦСКА-София.

Девет от задържаните са били с пиротехнически изделия, двама с наркотични вещества, един с метален бокс, един с нож, а един е предизвикал сбиване. 19 души са върнати във видимо нетрезво състояние.

Oще по темата

По време на срещата на стадиона са пострадали трима: един от сектор "Г" - хвърлена бомбичка от посетителите в същия сектор и две длъжностни лица от резервната скамейка на гостуващия отбор - ударени с твърди предмети, уточняват от СДВР.

Помощник треньорът на ЦСКА Стефан Генов потвърди, че е ударен по време на срещата от парче от бомбичка, хвърлена от сектор "А" на Националния стадион по време на дербито с Левски, предава БТА.

Инцидентът стана след третия гол на Фернандо Каранга за победата с 3:0.

"Удари ме парче от бомбичка. По-тежко пострада кондиционният треньор Томас. При мен проблем няма. Хората би трябвало да дойдат на стадиона да се радват. Аз се радвам, че нашият отбор заслужено победи. Има си комисия, те да се занимават, ние си гледаме отбора", каза Стефан Генов.

Другият кондиционен треньор Кирил Динчев също бе ударен с предмет, хвърлен от привърженици на Левски.

"Тази драскотина няма да ме накара да се разплача. Проблемът е, че има много деца на стадиона и им даваме лош пример.

Удари ме камък, а на човека, който го хвърли, му пожелавам да е жив и здрав", каза Динчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

FAKT

преди 6 години

ЛЕВСКИ е отбора на комунистическата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, същата Д.С., която създаде ЛАГЕРИТЕ на СМЪРТА тип Белене . # България е член на ЕВРОСЪЮЗА, кому е нужен ЛЕВСКИ ? # ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия В. Д., който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техните символи ЦСКА и Левски. # Трябва ли отново с кървави народни пари да продължаваме да реанимираме тези две

20

Мите Якимов

преди 6 години

До Цска умря,,Великият левски,, всъщност е едно селско отборче от с.Подуене и подкрепяно от Народната милиция !!! Майор Котков,Аспарухов,Панов са видни милиционери !!!

19

Анонимен

преди 6 години

Правилно, Атака и Учиндолеца възпитават такива агресивни хорица!Това е бъдещето.

fallback