21

FAKT

преди 7 години

ЛЕВСКИ е отбора на комунистическата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, същата Д.С., която създаде ЛАГЕРИТЕ на СМЪРТА тип Белене . # България е член на ЕВРОСЪЮЗА, кому е нужен ЛЕВСКИ ? # ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия В. Д., който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техните символи ЦСКА и Левски. # Трябва ли отново с кървави народни пари да продължаваме да реанимираме тези две

20

Мите Якимов

преди 7 години

До Цска умря,,Великият левски,, всъщност е едно селско отборче от с.Подуене и подкрепяно от Народната милиция !!! Майор Котков,Аспарухов,Панов са видни милиционери !!!

19

Анонимен

преди 7 години

Правилно, Атака и Учиндолеца възпитават такива агресивни хорица!Това е бъдещето.

18

роко

преди 7 години

Кви фенове кви грандове,кви пет лева!!!Пародия на футбола са тва Левски и ЦСКА тире София,некви пубери и наркомани се збили щот не им харесала пародията аман от пишман софиянци дето до вчера мааха филия с мас на село днес вече софиянци фенове

17

Анонимен

преди 7 години

Оставете младите да се разберат като мъже!Малко тупаник по стадионите не е излишен,дига адреналина и разпалва спортния дух.

16

иванчо

преди 7 години

Прасета и *** на стадиона е обидно за прасетата и говедата във фермата.

15

Анонимен

преди 7 години

Това не е мислене от седемдесете! Дядо ми, лека му пръст много обичаше футбол-а и често ме водеше като дете на мачове. Никога не съм имал спомен от простоти, за съжаление не можа да ме зариби с футбола, сега гледам рядко големи отбори от световно ниво и ми е приятно. Трябва да си много изпаднал, за да се вълнуваш от БГ първенство. Колкото до мисленето, това е съвременно мислене на второ поколение чалгаджии, бащите им се биеха в селските дискотеки и кръчми, сега и тези го правят.

14

Анонимен

преди 7 години

МВР пак се изложиха - блокираха половин София заради някакъв футболен мач между Левски и Чавдар (Етрополе).

13

Анонимен

преди 7 години

Пак ли селски мач е имало с фенове от панелите и мислене от 70те .Някой да им каже че отдавна боя, димкиите, бомбите, не са модерни.

12

Анонимен

преди 7 години

Много мазна снимка! Дано поумнеят като порастнат.

11

Кви ултраси ,бе...

преди 7 години

На тия мозъчетата им са колкото Вит."С"......

10

boyko.uzunov

преди 7 години

Половината са наркомани....какво друго очаквате от тях??

9

Georgiev

преди 7 години

Питам аз, къде е любовта към спорта в цялата тази агресия, простотия и примитивизъм в по-голямата част от публиката и т.н. ултраси? Казвам...по-голямата част. Сигурно има изключения.

8

СМЕХ....

преди 7 години

..Ше се изпотепат тия ***.ло.умници , по тия мачове!ТРЕБВА ДА СЪМ НАПЪЛНО ОТКАЧЕН , ЗА ДА ХОДЯ ПО ТАКИВА МАСОВИ МЕЛЕТА!ТАМА СА ВСЕ--ХОРА С ПРИМИТИВНИ МОЗЪЦИ!

7

Stoedin

преди 7 години

Страхотна снимка! Поздравления.

6

Бесен

преди 7 години

Не знам що за комплексиран пок.ч трябва да си за да хвърляш бомби и камъни по треньорската скамейка!? Като са толкова войнствени що не се занимават с някакъв спорт и да се доказват на ринг, тепих и т.н. Ако пък толкова обичат отбора си - да се пробват във футбола, да насочат към терена децата си, да помагат с пари или нещо подобно!? Няма ли отново от ръководството на обора да ни напомнят колко са "велики" феновете им? Страхливци изявяващи се само в тълпа. Против съм всякакви пиротехники.

5

Анонимен

преди 7 години

Абе още ли не са разбрали тези *** че на стадиона хора няма да дойдат а само отпа.дъка на мутренската територия! Преди когато още ходех на мачове това беше преди 35 години на стадиона идваха хора и до такива брутални действия не се стигаше. След мача всички кротко си хващаха тролей автобус или трамвай и се прибираха по домовенте си. Да но тогава имаше хора а сега са животни от африканската жунгла. Затова вече не ходя при животните на стадиона да им гледам мазните животински зур.ли!

4

Анонимен

преди 7 години

Културни особенности на църррбулистан !!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Билет за мач трябва да се продава само срещу представена психиатрична експертиза за нормалност, а така също и срещу антропологична експертиза, доказваща, че купуващият билет е Homo Sapiens.

2

гого

преди 7 години

е с пет букви поне резултата кажетв