fallback

Три взривни устройства са избухнали в близост до клубния автобус на Борусия Дортмунд, докато е бил паркиран пред хотела, където отборът е бил на лагер преди мача от Шампионска лига срещу Монако тази вечер, съобщи ДПА.

Инцидентът е станал на 10 км от стадиона на отбора.

Експлозиите са изпочупили прозорците на возилото. Леко е пострадал 26-годишният защитник на отбора Марк Бартра, който е откаран в болницата, уточниха от клуба.

Заради инцидента с клубния автобус на германския отбор. мачът от четвъртфиналите в Шампионска между Борусия Дортмунд и Монако бе отложен за утре.

Още за инцидента четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 7 години

Под надслов "не ни е страх", европейският народ върви гордо към собственото си заколение, а проповедниците само бършат по някоя фалшива сълза от време на време, колкото да покажат колко са "съпричастни" към закланите агнета. То пък не видях грам критично мислене, грам съпротива в тия "европейски граждани"! Те го бомбят на всеки ъгъл вече, то вика "Мен не страх!" Не знам друго животно така да си обича коляча! Стокхолмският синдром все пак е европейско явление!

31

COPY-PASTE

преди 7 години

Малко над китката на дясната ръка е пострадал Мартра Бартра и веднага опериран в Болница , какво ми КОПИ-ПЕЙСТВАТЕ само от други сайтове , вие само това можете тука в тоа сайт

30

Фен

преди 7 години

Тези, които най-лесно и най-бързо могат да се справят с джихадистите в гетата са единствено футболните фенове. Когато се обединят-за отрицателно време ще разпердушинят терористите. Пример- Катинуца пред няколко години. Обединени агитките на Байерн, Дортмунг ,Вердер,Хавбургер,С.Паули и прочие ще разрушат всяко едно гето! Ако се обединят тези на Мн.Юн.,Ливърпул, Евертън, Тотнъм-нима за 2 часа няма да сразят и лондонското гето?

fallback