32

Анонимен

преди 7 години

Под надслов "не ни е страх", европейският народ върви гордо към собственото си заколение, а проповедниците само бършат по някоя фалшива сълза от време на време, колкото да покажат колко са "съпричастни" към закланите агнета. То пък не видях грам критично мислене, грам съпротива в тия "европейски граждани"! Те го бомбят на всеки ъгъл вече, то вика "Мен не страх!" Не знам друго животно така да си обича коляча! Стокхолмският синдром все пак е европейско явление!

31

COPY-PASTE

преди 7 години

Малко над китката на дясната ръка е пострадал Мартра Бартра и веднага опериран в Болница , какво ми КОПИ-ПЕЙСТВАТЕ само от други сайтове , вие само това можете тука в тоа сайт

30

Фен

преди 7 години

Тези, които най-лесно и най-бързо могат да се справят с джихадистите в гетата са единствено футболните фенове. Когато се обединят-за отрицателно време ще разпердушинят терористите. Пример- Катинуца пред няколко години. Обединени агитките на Байерн, Дортмунг ,Вердер,Хавбургер,С.Паули и прочие ще разрушат всяко едно гето! Ако се обединят тези на Мн.Юн.,Ливърпул, Евертън, Тотнъм-нима за 2 часа няма да сразят и лондонското гето?

29

д

преди 7 години

В ЕС исляма е завладял политическите лидери и партии.Атаката ще срещу свободата в интернет.Вижте какъв закон за приели германците вчера и помислете.

28

АНОНИМЕН

преди 7 години

Вече си мисля , че в цяла Европа или изборите се фалшифицират тотално, или хората са за лудницата. Не може ти да подкрепяш тези , които доведоха ислямистите в Европа , за да те печат като великденско агне. Защо в САЩ не приемат никакви мюсулмани, защото са потенциални терористи. Тези ислямисти искат да бъдат световни господари и не подбират средствата и не им пука за жертвите . Единствено ги интересува да се разбере в целия свят. Докато на власт са Евпедалите като Меркел и Оланд така ще бъде.

27

ХХХ

преди 7 години

ПОЗДРАВИ ЗА БАБА МЕРКЕЛ И НЕЙНИТЕ СЪНАРОДНИЦИ В DEUTSCH-ISLAM-LAND! :)

26

Анонимен

преди 7 години

"И аз съм сигурен, че за Велик ден ще има символичен терор. Дано не излезе вярно."Уж имаме претенции, че сме християни, и поради това уж сме голямата работа, пък не знаем как да напишем "Великден".

25

Анонимен

преди 7 години

"биячът от метрото е ром сводник взет от Германия толлерастите да го гледат да го хранят да му дават помощи да го интегрират така че си е чист интегриран европеец със своите европейски ценности"Не съм съгласен. По този начин ме приравняваш на него.

24

Анонимен

преди 7 години

"Кайн проблем, пак я изберете тази дето ви ги доведе в къщи."Само не разбрах какво ще ми доведат "в къщи"? И как така "в къщи"?В къщи ще са и ще ми ги доведат заедно с къщите ли? Все едно да ги опаковат в къщи и да ми ги донесат ли?Ахааааа... искал си да напишеш "вкъщи", но не си завършил 3-ти клас... ясноооооо!

23

Анонимен

преди 7 години

"ЕВРОПА СТАНА ПО ЗЛЕ И ОТ СИРИЯ И АФГАНИСТАН"На малко хора им стиска да си спомнят историята на Европа, когато атантатите са били ежедневие, а в ислямския свят са били нещо непознато.

22

до Дойч

преди 7 години

Ти чувал ли си за AbBlue или чувал ли си за PDP, филтър за твърди частици а за катализатор на дизелов автомобил.Не си.Тогава виж в нета и попрочети малко.Днешните дизели са по чисти от бензиновите автомобили защото високия клас автомобили ги имат тези работи по горе.Образовай се малко.Дизела има по голям КПД при доста по ниски обороти и за това е винаги по икономичен, по здрав и се амортизира по трудно.Просто му се налага да прави по малко обороти в минута за да си извлече максимума.Дано си разб

21

Дойч

преди 7 години

Кайн проблем, пак я изберете тази дето ви ги доведе в къщи.

20

Анонимен

преди 7 години

биячът от метрото е ром сводниквзет от Германия толлерастите да го гледатда го хранят да му дават помощида го интегрираттака че си е чист интегриран европеецсъс своите европейски ценности

19

Анонимен

преди 7 години

Абе момци под мен, биячът от метрото в Берлин от коя държава беше емигрант, че не си спомням? И пак ли Меркел беше виновна.

18

Песимист

преди 7 години

И аз съм сигурен, че за Велик ден ще има символичен терор. Дано не излезе вярно.

17

Анонимен

преди 7 години

за Великден амокфоерверки поздрави от мирната религия на някой интегриранпарад на Не на страха с плюшени мечетасанкции на Русияплашене на Северна Кореяразвяване на байраци срещу Асадтова ни чака

16

Лошия

преди 7 години

Факт: терорът победи в Европа и отговорниците се изпокриха в миша дупка. Къде е Меркел да се покаже пред хората и обясни защо отмениха мача?

15

свиквай

преди 7 години

Сега пак ще кажат че е някой психично болен,който в детството си е имал проблеми и е бил отхвърлен от обществото и че етно са му няма никакво значение.Винаги така става в Германия.Това ще е така докато сикнем после ще ни е по лесно като атентати като този станат ежедневие.Сега са само един път седмично но пък редовно.

14

Турчин

преди 7 години

Еее вземете направете нещо най накрая бе хора,заради тези....страдат всички мюсюлмани не стига че се срамувам от миналото си и настоящетото не ни предсказва нещо по добро...тцтцтц

13

Анонимен

преди 7 години

Орбан прави най-добре - затваря ги в лагери и не ги оставя да се шляят по улиците, та да правят глупости.