Снимка: Булфото
fallback

Националният селекционер Петър Хубчев вярва, че неговият отбор има сили да победи Холандия в предстоящата световна квалификация в събота от 21.45 часа на стадион "Васил Левски".

"Вярвам, че може да победим, колкото и смешно да звучи за някои хора. Знам къде сме и колко е трудно, но вярваме, че имаме сили да победим", каза Петър Хубчев на пресконференция. Всички в отбора са здрави, като само двама играчи са се оплакали от леки болежки и са били прегледани от лекаря".

"Първите два дни от лагера направихме анализи на предишните ни мачове и показахме на играчите къде грешат. Гледахме видео и на Холандия и е нормално такъв отбор да има силни страни, но има и слабости", обяви селекционерът.

Хубчев бе категоричен, че няма конфликт с Живко Миланов. "Всички, които покажат добра форма, са добре дошли, без значение на колко са години. Капитанът Светослав Дяков, който е контузен, ще липсва, още не сме решили кой ще носи капитанската лента в негово отсъствие", коментира още бившият треньор на Берое.

Звездата на отбора Ивелин Попов разкри, че е получил информация за 6000 продадени билета за мача с Холандия, което той определи като добро начало.

"Апелирам да се купуват билети, тъй като и ние, и феновете играем за родината", каза Попов. Нападателят на Спартак Москва получи две картини от деца аутисти заради финансовата му подкрепа в полза на децата с аутизъм в България и недоносените деца.

Всичко около националния отбор по футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

vlady

преди 7 години

Нереално е да бием, ако Малката Перука не паз, Александров и Пиргов са централни защитници и имаме голям късмет може да стигнем до нулево равенство в най-оптимистичния случай. Футболистите ни са посредствени особено крайните защитници и средната линия. Само вратарите без Ники Михайлов и може би донякъде двойката Александров и Пиргов се доближават до средноевропейско ниво. Петрович изкара максимума от наличните в Левски ритнитопковци, но с тях е невъзможно да се конкурира сериозно Лудогорец.

11

Цецо

преди 7 години

А някой знае ли защо не е взел Марселиньо? Иначе вярвам, че ако имаме малко късмет, може и да ги бием!

10

ставри

преди 7 години

До муспи Простотии

fallback