12

vlady

преди 7 години

Нереално е да бием, ако Малката Перука не паз, Александров и Пиргов са централни защитници и имаме голям късмет може да стигнем до нулево равенство в най-оптимистичния случай. Футболистите ни са посредствени особено крайните защитници и средната линия. Само вратарите без Ники Михайлов и може би донякъде двойката Александров и Пиргов се доближават до средноевропейско ниво. Петрович изкара максимума от наличните в Левски ритнитопковци, но с тях е невъзможно да се конкурира сериозно Лудогорец.

11

Цецо

преди 7 години

А някой знае ли защо не е взел Марселиньо? Иначе вярвам, че ако имаме малко късмет, може и да ги бием!

10

ставри

преди 7 години

До муспи Простотии

9

ставри

преди 7 години

Те къде ще са?

8

маверик

преди 7 години

Ще бием Холандия.Ще ги бием на 36 май.

7

Анонимен

преди 7 години

По принцип е хубаво човек да изстрезнее съвсем преди да прави изказвания.

6

Анонимен

преди 7 години

На футбол ли има предвид?!

5

Анонимен

преди 7 години

Ще побеждават Холандия по шотове текила в Син Сити. Но и в това не съм сигурен вече.

4

HUBAV MA4 STANA AMA:

преди 7 години

BULGARIA 1 - HOLAND 3

3

Анонимен

преди 7 години

В интерес на истината нашите играчи имат по-скоро психологически проблем. Качества имат на средно добър европейски отбор. Напълно възможно е да победим Холандия, защото Хубчев налага сериозна дисциплина и работи по психиката на играчите. Всеки го е страх да не сгреши, а със страх футбол не се играе. Жив пример- Левски игра фантастично при Петрович и беше първенец 2 месеца. При Топузаков всичко се срина и то със същите играчи, защото той нямаше подход към тях.

2

муспи

преди 7 години

България все още е жива, - познава де по това, че сме за холандците. Ако играежме с турция, щяхме да сме за диваците, защото все още не са възстановени вилаетите и сме под робство на каста *** с вожд тиквата. Впрочем суртан ердоган е казал, че след връщането на Дунавските вилаети, Бойко Борисоф ще си получи губернаторски пост, а спестяванията му - много милиони, ще си останат непокътнати! Благодарност за добре свършена работа.

1

Анонимен

преди 7 години

Може, ама не и на футбол.