Снимка: Instagram
fallback

Прелистването на милиони снимки в интернет на момичета с перфектно тяло привлича вниманието на хиляди потребители в социалните мрежи. Но какво се крие зад красивите фотоси, разказва блогърката Катрин Ормерод от Ню Йорк.

В интервю за The Telegraph тя говори откровено за трудностите, които е изпитала, за да постигне тези отлични резултати.

Катрин публикува много снимки, на които тя е на слънчеви бани по секси бански и се радва на живота. Умелите фотоси й донасят стотици коментари и популярността й в социалните мрежи расте.

На страницата й в Instagram Катрин има вече над 24 хиляди последователи. Красивата жена разказва как прави всеки кадър преди да го публикува и на каква придирчива обработка е подложена снимката преди това. По думите й, всички изображения са добре обмислени и внимателно планирани.

"Разглеждайки снимки в интернет, си мислите, че един човек просто се ражда с късмет да има перфектно тяло, но всъщност никога не се знае какво се крие зад тази рамка. Не знаете с какви демони е трябвало да се пребори, за да се преобрази", обяснява тя и допълва, че идеалното тяло рядко се дава просто така.

Целият разказ на Катрин може може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

преди 7 години

Ти с мене ли ще се подиграваш ***, *** нeщacтнa? Ако искаш нещо важно да ми казваш, знаеш кой съм знаеш и къде да ме намериш.

43

Анонимен

преди 7 години

До Факт Не сериозно те питам моме къде са най-секси мъжете щом за теб българите не са красиви?

42

Анонимен

преди 7 години

До Куха лейка хахах та той космат е по секси и по ароматен не обичаш ли да ти ухае на лавандула?:))

fallback