Снимка: Олег Попов / Dnes.bg
fallback

Да бъдеш на корта и да гледаш как сина ти играе – това е невероятно. Така описва емоцията Мария Димитрова, майка на Григор Димитров, който вчера спечели тенис турнира в София.

"Усещането е, че той играе, и той играе невероятен тенис. Това за мен е най-голямото удоволствие", допълва тя пред Нова тв.

Oще по темата

По думите й синът й е патриот по душа и сърце и обича България. А усещането да победи именно в България е прекрасно.

"За мен гордостта е, че цяла България се радва за Григор и оценява неговите качества. Важен е екипът, семейството и хората около него. Както и цяла България. Те са особено важни", добавя Мария.

"Вълнуваме се много по време на мачовете, но не трябва да го показваме. Трябва да сме много стабилни, защото малко или много нещата от корта се следят", добавя още гордата майка на Григор Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Коловоз

преди 7 години

до 19:Всеки сам си избира професията. Такова нещо като той работи професия, която генерира повече приходи, са само оправдания. Всичко е воля и преследване на целите.

22

42

преди 7 години

Голям патриот.Даже и нашенка не можа да си вземе.

21

42

преди 7 години

До 19И на теб явно ти харесва свят, в който спортисти са по- тачени от много по-умни и градивни хора с по-сиви и дори скучни професии, но по-полезни за хората.Но то си е до акъл...

fallback