23

Коловоз

преди 7 години

до 19:Всеки сам си избира професията. Такова нещо като той работи професия, която генерира повече приходи, са само оправдания. Всичко е воля и преследване на целите.

22

42

преди 7 години

Голям патриот.Даже и нашенка не можа да си вземе.

21

42

преди 7 години

До 19И на теб явно ти харесва свят, в който спортисти са по- тачени от много по-умни и градивни хора с по-сиви и дори скучни професии, но по-полезни за хората.Но то си е до акъл...

20

Анонимен

преди 7 години

Браво на тези родители, отгледали такъв син!Гордейте се! Заслужавате го!

19

блъско

преди 7 години

Много ме напуши на смях ,как знайни и незнайни личности дават оценка на един успял с труд човек и то БЪЛГАРИН.Доколкото знам той се занимава с тенис и почти не живее в България ,а разни люде му се смеят за това как говори български.Съветвам на всички такива всезнайковци да посетят търговишките.разградските,кърджалийските села и да видят хора които НИКОГА НЕ СА НАПУСКАЛИ страната как говорят български.....Тогава да умуват,кой как говори.

18

Анонимен

преди 7 години

Ние всички българи тука сме яко патриоти на маса, особено след няколкото питиета вечер! Тогава ставаме страшни патриоти! Не знам какво трябва да направи момчето, за да доказва че е патриот, а и не знам защо изобщо трябва да доказва и на кого. Аман!

17

ЛЕЛЯ ТИ

преди 7 години

До 11-отговорил с коментар "до 9" : Преди да дадеш "компетентнен" коментар за тези, дето от 10 години не са се връщали в България пък си говорели правилно се запознай с биографията на този, когото критикуваш. От 15-годишен този младеж тренира и живее постоянно в странство, отпреди това е постоянно по турнири в чужбина. Т.е и него го е нямало последните 10г., с разликата, че когато е напуснал страната е бил дете и оттогава с кой да си упражнява родния език като живее отделно от семейството си?

16

Реалист

преди 7 години

Престанете да пишете глупости, с негативизма си няма да стигнете далече. Преди да критикувате и пишете наизуст, помислете Вие какво направихте във вашия живот, какво създадохте, кой знае и кой е чувал за Вас...може би в махалата, на село....Григор Димитров заслужава уважение и поклон! Радостта и емоциите, които ни донесе са невероятни! Продължавай напред и нагоре Гришо! Ще успееш.

15

Край

преди 7 години

Някой "родолюбци" искат за доказателство Григор да се нанесе в панелката до тех и да ходи със Стефка от първи етаж. Няма как да стане момчета - Григор е Българин - гражданин на света.

14

Зарко

преди 7 години

ДО Анонимен: Майката знае за зайката, за зайката, която изяде лайката.

13

Зарко

преди 7 години

Тези, които критикуват да погледната ранглистата и да видят, че български тенисист е пред американски и руски тенисисти, пред френски и немски тенисисти. Да имаш такъв играч, за държава като България, която почти няма никакви традиции в тениса си е геройство. Ама когато си пълен комплексар, търсиш кусури и в другите, които успяват. Това се нарича проекция на своя образ в образа на другия, на успелия.

12

Анонимен

преди 7 години

дибре че излезна културен човека Та не го би на сред София SRAM

11

до 9

преди 7 години

Как става така тогава,че чужденци живели в България над 10г не са забравили нито на йота родния си език?Те не са ли в чуждоезична среда?Друго е да се правиш на интересен...

10

Анонимен

преди 7 години

Евалата Грише Гоуем си ! *** що не не тренираш ъе Паце ?

9

До 6

преди 7 години

Поредният, който не знае как стоят нещата. Когато си постоянно в чуждоезична среда, винаги има промяна в българския ти език - при някои повече, при други по-малко. Имам две племенници, които са сестри и живеят доста отдавна извън България. Едната доста се затруднява с българския, а другата го говори все още добре, въпреки че и тя като всички живеещи извън България често се затруднява да намери точната дума. Гришо си говори доста по-добре български в сравнение с други българи живеещи в чужбина.

8

Tina

преди 7 години

До АнонименС кой до го говори българския? Със спонсорите, с треньора, със съперниците си? С кой?

7

Стаматка

преди 7 години

До СтаматСтамате, ще искам да знам, ти кога чу за купа Дейвис? Най- вероятно, когато Григор отказа да играе!

6

Анонимен

преди 7 години

"По думите й синът й е патриот по душа и сърце и обича България"Този едва говори БЪЛГАРСКИ

5

Мачкай Гришо!

преди 7 години

Браво на Гришо за тениса му.Стаматчо, пиле шарено, какво ще кажеш за Федерер и Вавринка, които отказаха участието за купа Дейвис в началото на февруари 2017. Швейцария игра срещу САЩ и загубиха. Второ, какво ще кажеш за втората загуба на Гришо от Чилич, на турнира веднага след Олимпиадата. Пак ли е не играл както трябва?

4

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА ГРИШО!!! Колкото до "критика" му - станете като него поне на половина и ще Ви видим за кого ще играете. В тази държава дори тези на които им се плаща да "играят" за нея не го правят!