Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Един от най-добрите български футболисти в историята Красимир Балъков е на мнение, че дори мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола няма да може да реши проблемите на родния футбол.

"Да пожелаем късмет на Петър Хубчев. Дай Боже, с неговия начин на работа да успее да даде малко повече позитивизъм на българския футбол. Аз обаче съм далече от мисълта, че той може да промени нещата", сподели легендата пред Diema.

"Който и да е начело на отбора - и аз да съм, и Петър да е, и някой друг да дойде, дори и Гуардиола да застане начело, трудно може да направи чудеса. Това, което в момента подлежи на промяна, е изграждането на една добра атмосфера в редиците на "трикольорите", допълни още Бала.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Туруков

преди 7 години

Балъков, не се излагай, остани си футболист. Колкото повече приказвате от вашето поколение, толкова повече се излагате. Помним ви с добро, но не профуквайте миналото си с управленски напъни и риторика. Бъди здрав!

4

Анонимен

преди 7 години

Видях това футболно лице по телевизията и разкошна обстановка, от която трудно измисляше думи, за да изрази тези велики прозрения.Анахронизъм е човек с умения в краката да бъде в такава обстановка.Там е причината - натискат се за футбол за много пари, но нямат качества и всичко е опорочено.На каквито и да е кожи да седи това момче, за мен е един елементарен физкултурник, на когото неправомерно са му дадени много пари.Защо никой от тези титани на футбола не допринесе нищо?Играта е нечестна.

3

Анонимен

преди 7 години

И ти се постара с треньорските си подвизи из милата ни Родина... Остана ни спомена от елегантните ти костюми и плячкосания стадион Черноморец!

fallback