Снимка: Reuters
fallback

Станимира Петрова донесе втора титла за България от Европейското първенство по бокс за жени в София.

Петрова, световна шампионка от Джеду 2014, победи убедително на финала в категория до 54 килограма Анна Алимарданова (Азербайджан) с 3:0 съдийски гласа.
Oще по темата
След победата българката беше поздравена лично от министъра на спорта Красен Кралев, който е специален гост на финалите и проследи двубоя край ринга.
 
По-рано днес Севда Асенова спечели първото злато за страната след победа при най-леките в категория до 48 килограма над Лисе Сандебиер (Швеция) също с 3:0 съдийски гласа.
 
По-късно днес последната от българките Деница Елисеева ще се боксира за титлата в категория до 57 килограма срещу Сатъ Бурджу (Турция).
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Георги

преди 7 години

Това за гумените глави и махането на бокса от списъка на олимпийските спортове е най-голямата глупост коята съм чувал наскоро. Умирали ми ти мозъчни клетки ... аве къде ги четете тия глупости! Завършил съм спортното и съм печелил няколко състезния по бокс, тренирал съм общо 20 години и все още мога да ходя на два крака и да си върша работата като старши софтуерен архитект. Опитайте един спорт преди да го критикувате, не е за всеки, мъжки спорт е!

8

красавица е !

преди 7 години

Бих се оженил за нея ,но ме е страх да не ме бие !

7

Анонимен

преди 7 години

В категория до 7 кг. с кого ще се боксира? С Малечка-Палечка?

fallback