Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Манчестър Юнайтед преби Фенербахче с 4:1 в мач от група "А" на Лига Европа, игран на стадион "Олд Трафорд".

"Червените дяволи" стартираха с желание, но играта им беше доста безидейна. Половин час след началото на мача те все пак бяха подпомогнати сериозно от защитата на Фенербахче.

Турците направиха две бързи дузпи, които бяха реализирани от Пол Погба и Антони Марсиал. Секунди преди почивката Погба вкара и с удар извън наказателното поле.

Интригата беше ликвидирана още в началото на второто полувреме, когато Джеси Лингард се разписа с изстрел около дъгата. В 83-ата минута зрителите на стадиона аплодираха и почетния гол за турците, защото той бе дело на бившия футболист на тима Робин ван Перси.

Манчестър Юнайтед е на върха в групата с 6 точки, докато Фенербахче е трети с четири пункта.

В група "К" пък Интер успя да прекъсне черната си серия от четири поредни загуби в Лига Европа. Нерадзурите биха със скромното 1:0 Саутхемптън.

Миланци вече имат 3 т. в актива си, докато английският тим остава с 4 т., колкото има и Апоел Беер-Шева, който по-рано падна с 0:1 у дома от Спарта Прага. Чехите пък са лидери с 6 т.

Олимпиакос разнебити с 4:1 Астана на Мъри Стоилов в мач от група "В".

Рома пък изпусна по нелеп начин победата срещу Аустриа Виена. Двата отбора си врътнаха 3:3 на Олимпико.

 Още за Лига Европа четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

Е поне паднаха 4-1 а не 6-0 хихихи

3

sf

преди 7 години

Може ли да има толкова смешни журналисти, с плашещо малко интелект и в коя медия списват?! Може, има такива клоуни, в гнЪс.бг!! Тоя "капацитет", позволил си да характеризира мача на Юнайтед като скучен-да го уволнявате веднага, че много ви излага смешната медия!!! Скучни са на баба му розовите кюлоти!!

2

fafsfsafsafsa

преди 7 години

Скучен, ти кой мач си гледала, *** ???

fallback