Снимка: Facebook
fallback

Мегазвездата на българския футбол Димитър Бербатов е отхвърлил мегаоферта от Индия. Предложението е било от местен клуб и е било доста сериозно във финансово отношение.

Бербо е щял да прибере 2 000 000 евро за едногодишен договор. Именно такава сума взимаше Митко и в ПАОК Солун, където за последно играеше.

Роденият в Благоевград футболист обаче категорично е отказал, тъй като няма интерес да се мести в толкова екзотична футболна дестинация.

Слуховете около бъдещето на Димитър Бербатов продължават да следват един след друг, а най-интересният такъв прати преди седмица нападателя в тима от Чемпиъншип Кардиф.

През последните десетина дни името на българина бе спрягано и за италианскте Торино и Палермо, а според различни сайтове от Острова, интерес е имало и от страна на Съндърланд.

Името на Бербатов се спрягаше още за трансфер в САЩ, Австралия и Египет, където отборите могат да си позволят запатата му, но се смята, че той предпочита да остане в Европа.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 7 години

И аз не бих отишъл в гнусната Индия. Всички българи сме травматизирани от деца от "индийци".

6

Анонимен

преди 7 години

в Дунав няма да се наложиконкуренцията е голямаще стои резерва

5

row

преди 7 години

Ибра като свободен агент отиде, където пожела нашата Бърболина никъде не я искат, защото само изисквания към отбора и треньорите има. Иначе казано, нищо на лице да отиде поне в Дунав, но и там се иска тичане?

fallback