Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Играчите на ЦСКА-София може да бъдат съблечени, ако допуснат поредния си слаб резултат при домакинството на "Черно море". Това се отнася до повечето нови попълнения, които срещу "Дунав" само разходиха екипа и записаха поредната си загуба в първенството с 0:2.

Особен дразнител в следващия кръг е, че варненци се водят от легендата на "Левски" и доскорошен директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо. При евентуално дори и равенство могат да се очакват доста тежки минути за футболистите, съобщава "24 часа".

Феновете са категорични, че в  момента единствената вина е у играчите, след като всичко за първи път от години им е платено и те трябва да мислят единствено за футбол. При загубата от "Дунав" ЦСКА-София е отправил само четири точни удара във вратата на символичните домакини, докато те имат цели 5 и два гола.

Това въобще не говори за някаква класа от страна на гостите, а напротив. ЦСКА-София за сметка на това има предимство при ударите извън вратата и корнерите. Нито веднъж играч на гостите не е попадал в засада, което означава, че отпред положението е доста зле.

До момента "червените" нямаха и един сериозен мач срещу някой от лидерите в първенството, а вместо това допуснаха втори пореден гаф срещу новак в елита след този срещу "Верея". От новите попълнения, които бяха взети на пожар преди мача в Разград, като титуляр започна единствено Станислав Манолев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Хектор

преди 7 години

Какви ултраси на ЦСКА са тези продажници? Те за пари ще продадат и майка си. Да се хванат ръка за ръка с ЦСКА-София от Ловеч и там в провинцията може да им потръгне. Другият начин е Ганчев да извади 50 милиона които взе от Петрол и да почне да купува мачовете иначе ще си отидат в Б група където трябваше да играят тази година.

11

Анонимен

преди 7 години

Отборът воден от Христо Янев победи същия Дунав с 5:0

10

don

преди 7 години

това не отбора ЦСКА.този отбор е измислен няма духа на стария .Защо само носи името.Който го хвани го бие но май намисва че играят на черното тотокакъв беше коефицента за победа на Дунав и какъв за ЦСКАБях ЦСКАР но сега не съм.Не съм *** на Гриша ганчев

fallback