Снимка: Reuters
fallback

Фойерверки осветиха столичния квартал “Герена“ тази нощ, а среднощен купон взриви един от блоковете в него. В него живеят родителите на Мирела Демирева, която извоюва сребърен медал в скока на височина на олимпийските игри в Рио.

Oще по темата
"Тук всички празнуваме. Има фойерверки. Много, много сме щастливи - сподели за bgathletic.com майката Валя.
Тя и съпругът й Красимир са бивши лекоатлети.

“Бях сигурна, че Мирела ще скача добре. Направо сме в прединфарктно състояние - вълнуваме се, викаме...Това е най-щастливият ден - детето ни е с медал от олимпийски игри".

В партито се включиха почти всички съседи, а телефоните на гордите родители не спират да звънят. Празнува и Плевен - родният град на Валя.

Очаква се Демирева да промени програмата си и да се прибере в България.

Първоначалният план бе тя да пътува директно за Холандия, където живее и тренира през последните години.  Предстоят й участия в турнирите от Диамантената лига.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

Браво на момичето!Само не ми е ясно кой квартал е Герена...

16

uk

преди 7 години

Ey bulgari pak ne divolni govory losho mnogo prost narod ot cyala olimpiada edva 2 medal Radvayte se zlobi

15

Анонимен

преди 7 години

от 14 за 10Впрочем Стефка е на 22 години когато скача 209 см.Людмила Андонова е на 24 години когато скача 207 смВенелина Венева е точно на толкова колкото е сега и Мирела Демирева когато скача 204 см!Това са топ 3 от българките в скока на височина!И ти искаш да ми кажеш, че Мирела Демирева на почти 27 години от 197 см ще скача 209 см и нагоре? Муахахаах....

fallback