Снимка: БТА
fallback

"Откакто е започнала Олимпиадата четем само негативни неща, че сме туристи и т.н. Исках да покажем да българите, на чужденците, че България има добри спортисти", каза Елица Янкова пред БНТ веднага след схватката за бронза.

"Ключът към успеха е, че нямаше какво да губя. Знам че мога, тренирала съм и този труд трябваше да се отплати. Медалът е за целия отбор, треньорите", каза още Янкова.

"Янкова показа дух, този медал е резултат от много тренировки и лишения. Радостни сме, постигнахме този успех с воля за победа", каза треньорът на националния отбор Серафим Бързаков. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

до 13

преди 7 години

Айде сега демокрацията виновна. Що, в Унгария нямаше преход ли? А в другите соц. страни? Ами Косово? Ами Северна Корея какви "оправдания" има? Стига вече *** клишета.

14

до 4

преди 7 години

Еми такива сте българомразците- мразите всичко българско, готови сте да продадете всичко българско за 30 сребърника. Такива като вас колко са си заминали от този свят и още ще си заминавате, но България ще си остане.

13

Анонимен

преди 7 години

20 години демокраДция и до какво посмешище ни докараха - с 300 зора да хванем един бронзов медал. През соца България винаги е била в топ 10, често и в топ 5 по медали...

fallback