15

до 13

преди 7 години

Айде сега демокрацията виновна. Що, в Унгария нямаше преход ли? А в другите соц. страни? Ами Косово? Ами Северна Корея какви "оправдания" има? Стига вече *** клишета.

14

до 4

преди 7 години

Еми такива сте българомразците- мразите всичко българско, готови сте да продадете всичко българско за 30 сребърника. Такива като вас колко са си заминали от този свят и още ще си заминавате, но България ще си остане.

13

Анонимен

преди 7 години

20 години демокраДция и до какво посмешище ни докараха - с 300 зора да хванем един бронзов медал. През соца България винаги е била в топ 10, често и в топ 5 по медали...

12

Анонимен

преди 7 години

До ТЪПОТИЯAко поне малко сте следили спорта било то по новини или въобще от обща култура щяхте да знаете. Бронзов в свободната борба. Сега доволни ли сте?Такива като нея са единици - идващи без някакви претенции и очаквания и завоюващи медал. Тя е права за себе си, но едно птиче пролет не прави. Жалко за спорта като цяло.

11

ъ

преди 7 години

Не си-ВСИЧКИ СТЕ ! На наш ГРЪБ !

10

Перко

преди 7 години

Честито на момичето! Жалко, че доживяхме жени да ни отсрамват в мъжките спортове.

9

Вуйчо

преди 7 години

До ЗорницаМедалът е от художествена гимнастика за мъже.

8

Зорница

преди 7 години

Браво!!! Мария Нестерова - моля уточнете какъв медал и в кой спорт е спечелило момичето!!Аз щях по-добра статия да напиша!!!

7

ТЪПОТИЯ

преди 7 години

Аве хора, като списвате новина бъдете поне малко про!!! Може ли никъде в статията да не става ясно какъв медал е спечелила и в какъв спорт?

6

Анонимен

преди 7 години

Браво за медала!!! Но въпроса тук е ако противничката и не беше от Аржентина щеше ли да спечели нещо? Както знаем Бразилия и Аржентина ама хич не се долюбват много.....

5

Анонимен

преди 7 години

Поне взе медал и не е отишла на празно като другите.Това ла*но Григор какво направи? Нали беше много добър.

4

не

преди 7 години

Не мога да се радвам на медал на такава държава .То е все едно да одобряваш ,че мафията си има държава.

3

Анонимен

преди 7 години

На практика Елица "отсрами" България. Като гледам освен нейния медал, шансовете за други медали са почти никакви. Жалко, но факт. Пожелавам и да много успехи в бъдеще, че почти не останаха хора като нея.

2

равносметка

преди 7 години

Аржентинката игра по - красиво .Имаше и хвърляне за учебник .Нашата показа как се скубят коси и щипят ръце.Не разбрах как спечели 7 точки от нищо .Имаше и туширане в края на първата част .Много нескопосано нашата се остави да я обърнат и притиснат .Най -кирливия медал .Но то и държавата ни такава .Последни с един бронзов до Индия .Там сме.

1

ту

преди 7 години

Тази ми напомня джепчийка от централна гара.Така все и медала .Очевидно не е отишла на туризъм ,но че беше туш в края на първата част си беше видно и само гонга я спаси от пълен обрат и резил .