Снимка: БТА
fallback

Българският лекоатлет Тихомир Иванов ще скача първи във финала на скок на височина (мъже) на Олимпиадата в Рио. Финалът е тази нощ с начален час 2:30 часа българско време.

"Първите ми олимпийски игри и съм на финал... За мен е чест да бъда част от този изумителен форум! Финалът започва в 20.30 часа (2.30 бг време) и аз ще скачам първи, защото съм най-млад, ха-ха. Шегувам се, разбира се“, написа Тихомир на профила си в Инстаграм.

"Благодаря на всички за подкрепата, ще се забавлявам отново, както през вчерашния ден, защото заслужавам да бъда част от този финал", написа още родния талант, който преодоля квалификациите без грешка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

До Ф.С.ВТъпчото си ти! Чети внимателно, класирал се на ФИНАЛ не на полуфинал. И е от малкото скочил всички висичини от първи път. Дори и да е последен на финала се е представил супер защото е само на 20. А и самочувствието и увереността ще са му от полза.

3

Ф.С.В

преди 7 години

ДО *** 5- знаеш ли колко са скочили тази височина - почти всички --ТЪПЧО ! И сега цялото стадо спортисти отива на полуфинал -- нашият ще е първият паднал долу !! Понеже е и пръв и летвата няма да е пак толкова висока --А-- повече!!

2

Анонимен

преди 7 години

До Ф.С.ВТурист, който скача 2,29 само с едно "хоп!", а?Леле, че си експерт - сигурно след три пъти "хоп!' със стограмката в хоремага скачаш по пет метра, ама - на - не те вземат на олимпиадата и това си е, няма справедливост на този свят!...Иначе - браво на нашето момче!

fallback