Снимка: Reuters
fallback

Българинът Ивайло Иванов допусна загуба на четвъртфиналите в категория до 81 килограма на турнира по джудо на олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Българинът загуби с "ипон" от Травис Стивънс (САЩ) в 1:57 минута от началото на мача, но продължава на репешажите, съобщава БТА.

Американецът успя да затисне Иванов и го задържа достатъчно, за да стигне до победата.
"Просто подцених ситуацията, моя грешка и той ме задържа. Малко съм изнервен от загубата, но ще се мобилизирам и ще продължа напред", каза Ивайло Иванов пред БНТ след загубата.

На репешажите по-късно днес българинът ще срещне Матео Маркончини (Италия). Преди четвъртфиналите Иванов победи Франк Де Вит (Холандия) с "ипон" и Сънсу Ли (Република Корея) с "вадзари".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

Загуби но е 7-ми в света а не като Мришо номер наесе и въпреки това по-цял ден ми дънят на главата "нУвини" за Мришо и НИЩО за Ивайло Иванов.

3

Анонимен

преди 7 години

Стари вести....вчера николай Иванов направи най-доброто ни представяне до момента - 4 място. изпуснахме невероятен шанс за медал. сега разчитаме на художествената гимнастика. не знам има ли още играчи в бокса, ако там е останал някой - също, другото е леш.

2

Македонски

преди 7 години

Така е... след като се допусна частно тото, като Националната лотария, която краде половината пари за спорта. Приходите от държавния спортен тотализатор отиват за всички федерации, а сега 50% се пъхат в един единствен джоб. Трябва да "благодарим" на Орешарски, чиято първа среща беше с Васил Божков.

fallback