Цвети Пиронкова започва участието си в Рио днес. Снимка: Reuters
fallback

Четирима български олимпийци ще участват във втория ден на Олимпийските игри в Рио де Жанейро. Ето кои са те:

15:50. - гребане: Георги Божилов и Кристиян Василев в репешажите на двойка скул (БНТ, БНТ HD, Sport + HD)

20:00 ч. - тенис: мач на Цветана Пиронкова срещу Лаура Зигемунд (Германия) от първия кръг на турнира за жени

15:00 - стрелба: Антоанета Бонева на 10 метра въдзушен пистолет (жени), финалът е от 17:00 ч. ( Sport + HD)

Всички новини от Рио четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

Пиронкова поне я оправдавам - толкова са и възможностите, има желанието, но не и възможностите за повече, не и без да се подобрят съоръженията ни....Ами Гришо - има потенциал, не реши че му стига слава, обърна го на живот и не тренира достатъчно а се зъбри на журналистите и чупи ракети.....Типичен български селянин. Даже и езика не говори добре.

8

Анонимен

преди 7 години

Добри сме в инвидуалните спортове, не в колективните. Сани Жекова баща й е треньор, след нея нямаме никой. сестрите малееви, майка им бе треньорка - Берберян, а на Гришо първият му треньор е баща му. Пиронкова също баща й я е готвил. Топалов, А.Стефанова - все индивидуални спортове. Държавата не дава пари за подготовка на спортистите, за поддръжка на съоръженията. навремето Раданова печелеше медали. Къде може да се играе шортрек в България?

7

Анонимен

преди 7 години

не знам какво искате от спорта, след като държавата не помага. Гребане имаме - канали за гребане нямаме. Години наред Румяна Нейкова гребеше в локвите, докато в света се съзтезаваха в идеалини условия. Сега двама българи се съзтезават за Азербейджан и побеждават - двама българи се съзтезават и за Българи - отиват на репешаж. В борбата е същото - колко борци изпратихем навън - побеждават - а колко останаха да се мъчат у нас?Тениса - докъдето те избутата родителите ти дотам стигаш.

fallback