Кадър: БФХГ
fallback

Националният ансамбъл по художествена гимнастика се представи повече от достойно на Европейското първенство в Холон (Израел) въпреки тежкия инцидент със съотборничката им Цветелина Стоянова.

Oще по темата
Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова завоюваха бронзовото отличие във финала на два обръча и три чифта бухалки с 18 183 точки.

Златото отиде при домакините от Израел, които събраха 18 316 точки, втори са Испания с 18 233 точки.

Нашите момичета се класираха четвърти във финала на пет ленти. Гимнастичките ни бяха оценени с 18.066 точки, като не допуснаха груби грешки.

Първи стана отборът на Беларус с 18.516 точки, следван от Израел с 18.400 и Испания с 18.133.

Сочените за фаворит рускини допуснаха груби грешки и в двете съчетания и останаха извън класирането за медалите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

wasilew

преди 7 години

Много некадърно поколение с голямо самочувствие.И да не си присвояват "Златни момичета",.... Златните момичета бяха други,всички знаем кои са .

19

Анонимен

преди 7 години

Браво на момичетата и на всички, които им помогнаха в този труден момент на избор! Браво на Илияна Раева, дето разни злонамерени хора се опитаха да унищожат! Голям урок дадоха за това, как трябва да се бориш до край, щом си друго ниво човек. Това е пътят и той трябва да бъде извървян достойно от всеки българин в личен план според възможностите му. Така те помагат на Цвети със силна енергия. Дано се оправи това нежно и чувствително дете. Дано. Цяла България се моли за него и му стиска палци.

18

Българин

преди 7 години

Ударил съм точно в ДЕСЕТКАТА А ти може би си тапира, който нищо не разбира!

fallback