Снимка: Булфото
fallback

Националният ансамбъл по художествена гимнастика отправи призив да не се спекулира със състоянието на Цветелина Стоянова и отборния живот на състезателките.

"По повод ситуацията с Цвети искаме да кажем, че последните няколко седмици бяха тежки за нея. Беше изтощена, изморена и тренировките й бяха трудни за издържане", посочват "златните ни момичета", цитирани от БНР. 

Oще по темата

"Преди Европейското първенство тя заяви, че иска да се откаже и да спре със състезателната си дейност. Направихме всичко възможно да я убедим и да я върнем, както ние, така и нашите треньори. За нас беше най-важно тя да е щастлива и да се чувства спокойна, борихме се за нея докрай, но тя взе своето решение да напусне", казаха още те.

Момичетата помолиха да не се спекулира със състоянието на Стоянова и отбелязаха, че в момента тя има нужда от подкрепа.

"Искаме да ви помолим да спрете с лъжите, както заради нас, така и заради нея и нашите треньори. Тя има нужда в момента от нашата и вашата подкрепа, но не по този начин. Изпращаме й цялата си сила и ще играем и ще посветим играта си за нея на това Европейско. Трябва да сме силни и да подкрепим както Цвети, така и Любомира, и заедно ще продължим напред да се борим за нашата цел... ще се борим за Цвети и нейния живот. Няма да позволим нищо да ни повлече надолу", категорични са спортните надежди.

Към позицията на момичетата се присъединиха и треньорският екип - Ина Ананиева и Даниела Велчева, както и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Те са категорични, че Цвети е взела решението да се оттегли от тренировъчния процес.

А лекарският екип на отбора съобщи, че националната състезателка е имала различни физически оплаквания и е била консултирана с различни специалисти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

ЦК на БКП

преди 7 години

Ония от ,,БЛИЦ,, поне не трият коментари,за разлика от вас...

52

Николаев

преди 7 години

Представям си момичето като излезе от комата (силно се надявам) тия медийни лешояди как ще я нападнат още в болницата. Важното е да имаме сензацийка. Дано има хора, които да са до нея и да я защитят тогава.

51

Анонимен

преди 7 години

ЕГАТИ Смешка Робева ЗАПОВЯДА ВСИЧКИ МЕДИИ ДА ЗАМЪЛЧАТ И СЕГА МЕДИИ ТЕ НЯМА ДА ГОВОРЯТ ЗА УБИЙСТВОТО НА ЦВЕТИГОТИНА ДЪРЖАВА А

fallback