Снимка: Булфото
fallback

Христо Стоичков обяви, че е обиден на тези, които бе поканил и не дойдоха на неговия юбилеен мач, който с проведе на националния стадион "Васил Левски".

Oще по темата

В интервю, което ще бъде излъчено днес по bTV, бившият национал емоционално обяви, че тези хора повече не съществуват за него.

Покани за шоуто "50 години номер 8" имаха аржентинецът Диего Марадона, бразилецът Ромарио и бившият парагвайски вратар Хосе Луис Чилаверт, но те не се появиха. Нямаше го също и Любослав Пенев, макар за него да имаше приготвена фланелка с №9 за мача. Не бе забелязан и сръбският певец Мирослав Илич.

"Те вече не съществуват за мен. Изтрих им номерата. Повече няма да могат да се свържат с мен", заяви Камата и продължи: "Може би така стана по-добре. Защото, ако онези "големите" бяха дошли, щеше да има много претенции. Дойдоха тези, които истински ме уважават".

Христо Стоичков призна, че първите 50 години от живота му са минали отлично, а следващите щели да бъдат на още по-високо ниво, закани се той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

130

5555

преди 7 години

Какво плюете бе, злобари? Сигурен съм, че сте му се кланяли в годините, когато прославяше България с голове, златни топки и обувки, а сега злобеете. Може да е всякакъв, но е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН и заради него знаят БЪлгария къде се намира. Ще изгниете от злоба и завист..

129

Анонимен

преди 7 години

Мозъкът на това недоразумение на природата е с размер на грахово зърно. Неприятно и будещо дълбока погнуса алчно и кухо хюмHe!

128

Анонимен

преди 7 години

Измислиха го: Чавдар Етрополе става ЦСКАХристо Стоичков с 20% дял от клубаКюрда и Гришата откраднаха марката ЦСКАкато ром жицабарнаха марката ЦСКА като бежанец германка в КьолнЧЕСТИТО!

fallback