130

5555

преди 7 години

Какво плюете бе, злобари? Сигурен съм, че сте му се кланяли в годините, когато прославяше България с голове, златни топки и обувки, а сега злобеете. Може да е всякакъв, но е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН и заради него знаят БЪлгария къде се намира. Ще изгниете от злоба и завист..

129

Анонимен

преди 7 години

Мозъкът на това недоразумение на природата е с размер на грахово зърно. Неприятно и будещо дълбока погнуса алчно и кухо хюмHe!

128

Анонимен

преди 7 години

Измислиха го: Чавдар Етрополе става ЦСКАХристо Стоичков с 20% дял от клубаКюрда и Гришата откраднаха марката ЦСКАкато ром жицабарнаха марката ЦСКА като бежанец германка в КьолнЧЕСТИТО!

127

Анонимен

преди 7 години

играйш - пичелиш, ни играйш - ни пичелиш!

126

Анонимен

преди 7 години

Над стадион Уембли падна гъста лондонска мъгла.Англичаните играят,наще момчета гледат.

125

Съмтайм люи...

преди 7 години

Тоа па кой беше бе? Не го били уважавали... Много се е взел насериозно тоя. Като нападател добре, а от там нататък? *** и половина, провал като треньор, селянин с комплекси, който си е взел синя лампа, че не може да като простолюдието, откъдето е дошъл. Само той бърза и има спешна работа, а другите сигурно не, нали? Освен това да не се прави на ощипана мома относно Любо Пенев, че някои хора още помним какво беше казал за чичо му преди години. Да не говорим за България как се изцепваше..ГЛ..К

124

Айнцу-Цвайнцу Дрън

преди 7 години

Браво! Хубава снимка. На един осемкратно ГОЛЯМ Г*З !!!

123

Анонимен

преди 7 години

Айде сега драми. Мъжко е да обещаеш, човешко е да не го изпълниш

122

Анонимен

преди 7 години

Ако поканиш някой на рождения си ден и той не дойде,това означава,че ти не съществуваш за него и че той отдавна те е изтрил.

121

Стар Левскар

преди 7 години

Толкова *** и вулгарен известен футболист няма ! Ицо винаги ще си остане един селяндурин , който ако не беше Кройф никига нямаше да е звезда !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

120

Не мога да разбера,

преди 7 години

какъв ви е пробрема? Има ли някой в съвременната ни история да е прославил повече името на България от Стойчков? Ама бил комплесар,ама бил ***, не знаел английски, какви пари бил събрал от събитието, какво било семейството му- някой да се интересуваше от това през '94? И въобще, задавате ли си въпроса - какво сте направили вие за БГ? Може да е всякакъв, но е велик! Гледам мачове по мексиканската телевизия и още изтръпвам като прочета името на Стойчков сред коментаторите.

119

Анонимен

преди 7 години

Като не можеше да вкара толкоз време гол почна да злобее. Изскочи от терена, риташе топките към публиката със страшна злоба, това можеше да се направи ПРЕДИ или СЛЕД мача.хвърли се за измислена дузпа, а после като го видяха как освирепя му създадоха не по-малко измислена. Вратарят въобще не скочи и въпреки това малок оставаше да не я вкара. ИГраеше се до гол на Стоичков. Какво ли щеше да стане ако не бе вкарал?

118

Анонимен

преди 7 години

134 - ицо не е прав, самозабравил се е. На някой може да му е починал родител или да е тежко болен - длъжен ли е да дойде? Марадона вероятон не е могъл да излеез от наркотичната си зависимост, на Любо може и нещо да му се е случило. Цяло чудо бе че Сираков присъстваше - само преди два месеца изкара инфаркт. И него ли щеше да зачеркне ако не бе дошъл?

117

Анонимен

преди 7 години

И в този мач използва мръснишки номера за да победи отбора на звездите.Включи в отбора си действащи футболисти като Бербатов което не е прието за такива мачове.КОМПЛЕКСАР И ***.Малдини много деликатно го каза че до сега не е побеждаван от Стоичков.

116

Анонимен

преди 7 години

Хората са го казали! Скромноста краси човека, такъв какъвто беше Гунди! А тоя си е чист Бай Ганьовец!

115

Анонимен

преди 7 години

Този Стоичков разбрах , че ги е уплашил всички ,които не дошли,и сега страдали ,защото ще им липсват контактите с него.....

114

Хах

преди 7 години

Когато обещааш нещо на някой - трябва да го изпълниш. Иначе излиза , че не си държиш не думата. Иначе казваш - имам си ангажименти , няма да мога да присъствам , така е честно ! Ицо е прав , не по-малък футболист е от Дзола и Баджо , че да им се моли !

113

до Н8

преди 7 години

|Не че и Марадона не е проС спортиС, но личните драми и катарзиси са му дали един по-задълбочен светоглед от ''дай да отпразнуваме собственото си величие''"Ами то за да се превърнеш във велик футболист, най-малкото трябва да си повярваш, че си велик. Стоичков освен това имаше и покритие- страхотен талант и голов хищник. Превърна се в легенда на националния отбор и в легенда на Барселона. Скромността никога не му е била присъща, затова и е съвсем в реда на нещата да отпразнува така юбилея си.

112

Deli katno

преди 7 години

Na phabletite ste sichki mnogo kurnaz, ama 3 chasa na dajd i stud v ovcha kupel?! :-):-):-)

111

Н8

преди 7 години

Христо Стоичков е най-успелият български футболист и за него ''50 години номер 8'' е грандиозно събитие, то за хора като Марадона, минали през титли, кока, клиники и панделката, това е просто празникът на един простоват човек, опазил се от кривите пътечки. Не че и Марадона не е проС спортиС, но личните драми и катарзиси са му дали един по-задълбочен светоглед от ''дай да отпразнуваме собственото си величие''. Ако Стоичков имаше малко акъл, щеше да знае защо не са там чаканите гости...