Снимка: архив, Bulphoto

Стойчо Стоев обяви, че си тръгва от Левски с високо вдигната глава. Както е известно, снощи сините победиха Пирин в последния мач на Стоев начело на тима.

"За сетен път се убеждавам, че в живота има по-важни неща от парите, от имиджа и то се казва уважение. Аз го изпитах от феновете, от футболистите.

Още по темата
Доволен съм от това, което видях като уважение, като някаква връзка, която създадохме. Тази година и половина аз чувствах уважението, което ме радва", коментира треньорът.

Стоев припомни, че и преди два дни е казал, че има известна горчивина, но подчерта, че си тръгва с гордо вдигната глава и удовлетворен от работата. "Само аз и спортният директор Георги Иванов и футболистите знаем през какви трудности минахме. И успяхме да се класираме за Лига Европа, което беше целта", припомни той.

"Ще останат само хубавите моменти и с удоволствие и в бъдеще ще ходя на мачовете на Левски. Аз съм свързан с тези момчета, с които година и половина бяхме заедно. И в трудни, и в добри моменти се подкрепяхме", заяви Стоев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase