ЦСКА ще доиграе сезона в Югозападната “В” група на стадион “Васил Левски”. За тези мачове ще бъде отворен само сектор "А", заради което е намалена драстично сумата за наема.

Изпълнителният директор на ФК ЦСКА Пламен Марков бе в понеделник на "Васил Левски", за да оправи договора за останалите двубои от първенството, съобщава 24 часа.

Първият двубой от трите на националния стадион е на 27 април от 19 часа срещу един от най-силните отбори в дивизията “Сливнишки герой”.

На 15 май е двубоят с "Балкан" (Варвара). Три дни по-късно е гостуването на втория в класирането “Витоша” (Бистрица). Двубоят ще се играе на стадиона в Правец. Мачът през есента не се състоя, след като гостите решиха да не се явят на "Българска армия".

На 22 май "червените" гостуват в Гоце Делчев на местния “Пирин” и на 29 май е последният им мач през този сезон срещу "Миньор" (Перник) на "Васил Левски".

Христо Янев смята да пуска и повече юноши до края на сезона в Югозападната "В" група, за да може да има добри резерви през следващия сезон. ЦСКА има забрана за картотекиране на нови от ФИФА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase