На опашка за билети преди 2 дни. Снимка: БулФото
fallback

Шефовете на ЦСКА призоваха крайните ултраси на клуба за разумни действия по време на реванша с Берое от турнира за Купата на България.

Срещата от полуфиналите на турнира е идната сряда. Както е известно, ЦСКА удари с 2:0 Берое в Стара Загора и сега докосва финала.

От управата на ЦСКА се опасяват от нахлуване на фенове на стадиона без билет, което може да доведе до сериозни проблеми за "червените".

"Всички билети за мача са разпродадени и няма да се продават повече. Ако някой има намерение да нахлува без билет на стадиона, това би довело до невъзможност за провеждане на футболната среща и ще бъде присъдена служебна загуба на ЦСКА".

"Апелирам към всички привърженици на отбора за спокойствие и разумни действия", заяви изпълнителният директор на 31-кратните шампиони Александър Тодоров.

Още спортни новини четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

муспи

преди 8 години

България може да направи нещо дето още не е ставало в световния футбол. Тъй като ЦСКА не може да участва в европейски турнири и БФС ще го разбере чак като се теглят жребията, централизираната бетер от Вълко Червенковското време преса ще мълчи целокупно. Нито някой от ЦЕКА ще попита а защо, нито ще има и майтапи, защото би трябвало другия финалист да не мълчи - ще е нещо глупаво и задължително мълчане - като неотричане на холокоста.

18

до Сливен е син

преди 8 години

До Сливен е синСливен е син, защото там ромите са мнозинство.

17

ЦСКА

преди 8 години

На сините приятелки им направихме юбилея незабравим. Сега чувам, че и марулките имали юбилей. Ще го запомнят и те. ЦСКА обича да "честити" юбилеи.

fallback