19

муспи

преди 8 години

България може да направи нещо дето още не е ставало в световния футбол. Тъй като ЦСКА не може да участва в европейски турнири и БФС ще го разбере чак като се теглят жребията, централизираната бетер от Вълко Червенковското време преса ще мълчи целокупно. Нито някой от ЦЕКА ще попита а защо, нито ще има и майтапи, защото би трябвало другия финалист да не мълчи - ще е нещо глупаво и задължително мълчане - като неотричане на холокоста.

18

до Сливен е син

преди 8 години

До Сливен е синСливен е син, защото там ромите са мнозинство.

17

ЦСКА

преди 8 години

На сините приятелки им направихме юбилея незабравим. Сега чувам, че и марулките имали юбилей. Ще го запомнят и те. ЦСКА обича да "честити" юбилеи.

16

Сливен е син

преди 8 години

0:4.Чорбата нямат никакъв шанс.

15

Анонимен

преди 8 години

Няма мое, няма твое. Всичко е Берое! Чорбата и Подуяне за нищо не стават.

14

Реалист

преди 8 години

А бе не знам кой как играе футбол, ама знам друго - наближава време да се плащат данъците.Какво ще прави ЦСКА, като избра най-лошото възможно решение? Хем се заби в долнитд групи, хем не си изчисти дълговете. Какво ще прави тази пролет?

13

Щиглиц

преди 8 години

да погледнеме реалността в очите - играем в аматьорската лига .... кво се спичаме за некво си нахлуване, голям праз, по зле от отва май няма на къде

12

наблюдаващотдалеч

преди 8 години

До sТова подсказване за феновете на държавния отбор ли е?

11

s

преди 8 години

Хахаха. Това ще е голям майтап. После освен да плачат, че искат в А група безвъзмездно, ще искат и да им дадат Купата, ей така. Щото са ЦСКА и за тях няма закони, няма ред. Ех, че го няма Декларойчо Ревльов да напише една прочувствена декларацийка.

10

Анонимен

преди 8 години

дано да нахлуят ***.

9

ЦСКА

преди 8 години

2:2

8

Знам к'во ще ст

преди 8 години

СЪНУВАХ МАЧА!Знам какво ще стане, много интересно ще стане!Резултатът е 3:1 за Берое след дузпи! В редовното време 0:2! В продълженията - три греди! Резултатът се запазва. Следват дузпи.Феноменални вратари! И двамата! ЦСКА вкарва първата и пропуска следващите 4 дузпи. Берое вкарва чак 3-тата, пропуска другите.Резултатът е 1:3 и делегатът прекратява мача! Победа за Берое заради гол на чужд терен! ЦСКА протестира - при дузпи не се брояло. Четат се правилници. Скандал. Решение - Берое печели.

7

Забранете футбола!

преди 8 години

Хахаха, сега е момента 100 хил. левскари да нахлуят на терена :)))

6

Анонимен

преди 8 години

Много необмислено беше да пуснат билети по 1 лев! Вместо с кеф да дам примерно 20 лв. за билет и да влезнат свежи пари в клуба, сега разни спекуланти ще печелят на гърба на клуба и на феновете!

5

ко? не!

преди 8 години

Айсиктир и смотания клуб, само глупости, превъртяха *** нялолко пъти вече.Закривай и да се приключва с най-гилямото недуразомение на комунизма "Цура".

4

Анонимен

преди 8 години

до 2 DrobecaКато не те интересува, какво правиш тук. Вземи си пиши постовете в " Аз - жената", "Тялото", "Гей общество" или където там ти е интересно.

3

Ultra

преди 8 години

Kzl

2

Drobeca

преди 8 години

Българският футбол не ме интересува, ако има въобще такъв.

1

ЦСКА

преди 8 години

Добре де, беше ясно че ще има голяма истерия. Защо не наеха Националният стадион???