Снимка: Булфото
fallback

По-малко от месец след кончината на големия Трифон Иванов, голям скандал между роднините на покойната легенда е възниквал заради имоти, показа проверка на Gol.bg.

Една от законните наследници на Туньо – дъщеря му Галина Трифонова Иванова, се оплака във Facebook, че дни след погребението, апартаментът на футболиста във Велико Търново е пуснат за продажба. Тя написа, че по документи той вече не е на героя от САЩ'94 или наследниците му, а принадлежи на майката на приятелката му.

"Добре дошли всички в моя нов живот. Живот, в който ще дам всичко, за да защитя и да спася достойнството и честта на татко с цената на всичко", написа още Иванова.

Дъщерята на легендата разкри още, че жената, която продава апартамента, в момента шофира и джипа, който е принадлежал на Туньо.

"Разстоянието и "законите" в България не ми позволяват, към днешна дата, аз като негова ДЪЩЕРЯ да направя нещо, за да предотвратя подобни "свинщини"! СВОБОДАТА, която имам в това виртуално пространство обаче, ми позволява, дори на 2000 км от Велико Търново да ви разкажа всичко това".

"И ако НИКОЙ от органите на реда няма "правомощията" да направи запор на каквото и да било, нещо, което е било собственост на ТАТИ, то поне всички да знаете за какъв "ЧОВЕК" говоря!", написа още Галина Иванова.

Какво написа още Галина Иванова вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

до 14

преди 8 години

Аве ти в час ли си , какви завещания какви запазени части, майката на приятелката му има нотариален акт за собственост, т.е. Туньо и е "продал" имота.

15

Македонски Ариец

преди 8 години

Като толкова си се загрузила, къде си била когато е имал нужда от теб? Приятелката му поне е била до него и се е грижила за него, а ти сега ревеш за някаква панелка и някакъв "джип"...

14

Подобно

преди 8 години

Едно да знаете от мен...след изненадваща загуба на заможен близък роднина...най страшното което идва след това са роднините !!! Минал съм през това ...кошмарна история и години битки да си взема това което си е мое ....но все пак почти не познати за мен далечна рода взе родната ми къща !!!

fallback