16

до 14

преди 8 години

Аве ти в час ли си , какви завещания какви запазени части, майката на приятелката му има нотариален акт за собственост, т.е. Туньо и е "продал" имота.

15

Македонски Ариец

преди 8 години

Като толкова си се загрузила, къде си била когато е имал нужда от теб? Приятелката му поне е била до него и се е грижила за него, а ти сега ревеш за някаква панелка и някакъв "джип"...

14

Подобно

преди 8 години

Едно да знаете от мен...след изненадваща загуба на заможен близък роднина...най страшното което идва след това са роднините !!! Минал съм през това ...кошмарна история и години битки да си взема това което си е мое ....но все пак почти не познати за мен далечна рода взе родната ми къща !!!

13

Анонимен

преди 8 години

Комунизмът свърши, тогава законите бяха други. Днес едно завещание, ще спести много нерви и разваляне на роднинските отношения по-късно, но това все още е трудно разбираемо за българите.

12

Жена

преди 8 години

Е, колко жалка трябва да си, че да почнеш да ревеш за апартамент, в който СИГУРНО един лев не си вложила? ко иска тая, че се излага така?!

11

123

преди 8 години

До Анонименне е точно така, дори и да е оставил завещание, децата имат запазени части и не могат да бъдат лишени напълно от наследство.Друг е въпросът че човека още не е изстинал в гроба, а тя продава вече.... не и е чиста работата, за да бърза толкова

10

Анонимен

преди 8 години

Може би точно това е било желанието на баща и, а с публичния дебат по случая по-скоро дъщеря му нанася удар по честта му. Все пак е живял с новата си жена и е решил по този начин да я подсигури. Дали е бил прав или не, само той решава, не дъщеря му. Предполагам, че е направил каквото е могъл за дъщерите си приживе, не виждам полза да плюят така по новата му жена

9

E паааа

преди 8 години

Тия работи се правят в нотариус докато е жив човека. Явно Туньо така е решил. И аз не чакам нищо от баща ми. Знам че всичко ще отиде в любовницата му. Недей плака

8

aaaaaa

преди 8 години

нотариалният акт е на съвсем друга жена която не е майка на децата му-така е когато мъжете са със слаби ангели-КУ...РИ

7

G

преди 8 години

Кой и е виновен как баща й си е писал завещането? А и тук говори за една къща и един джип. Нищо не се казва за разпределянето на останалото имуществено и неимуществено състояние. В случая, базирайки се само на тази статия, е трудно да се защити позицията на въпросната дъщеря.

6

Анонимен

преди 8 години

Той не сключи брак с приятелката си, за да може да вижда най-малката си дъщеря. След като не можа да я направи законна наследница като съпруга- явно така е решил да я обезпечи. Негово решение. Уважете го.

5

Turkish Power

преди 8 години

Na 2000 km ...bila si dalech ot bzshtiniya imot..i ot nego samiya! Kakvo kato si mu bila dushterya...

4

мдаа

преди 8 години

добре че не ги гледа сега Туньо... роднинитеее роднинитеее....

3

Анонимен

преди 8 години

ХВАНИ СИ АДВОКАТ , ВСИЧКИ ДЕЦА СТЕ НЕГОВИ НАСЛЕДНИЦИ , ТАКА ЧЕ ТАЗИ ГОСПОЖА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВА НА ПРОИЗВОЛА

2

Анонимен

преди 8 години

"...по документи принадлежи на майката на приятелката му" - какъв е точно проблемът ?

1

Анонимен

преди 8 години

роднините ...