Ивайло Чочев бе критикуван за представянето си. Снимка: Булфото
fallback

Медиите в Италия не спестиха критиките си към футболиста на Палермо Ивайло Чочев. През уикенда българският национал почна като титуляр при домакинското равенство 0:0 с Болоня. Хиксът остави Палермо на 17-о място, точно над зоната на изпадащите.

"Бавен и муден в мача, Чочев се представи посредствено. Определено ходът на Якини да го пусне вместо Куайзон не беше успешен", написаха в Италия за представянето му.

Той получи и най-ниска оценка - 4,5, в двубоя, като беше сменен още в 65-ата минута.

Някои издания в Италия отчитат факта, че през този сезон Чочев не оправдава надеждите да се превърне във водещ играч на Палермо.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

жорж

преди 8 години

Не е приятно да се чуват такива оценки , но аз не съм изненадан. НАШИЯТ ФУТБОЛ Е БАВЕН , БЕЗИДЕЕН , ХАОТИЧЕН. Когато , през 1994 г. станахме 4-ти в Света, почти всички специалисти сложиха РОЗОВИТЕ ОЧИЛА. Не видяха ФУТБОЛНИЯ КЪСМЕТ, А ВЗЕХА ВСИЧКО ЗА ВЪЗМОЖНОСТИ. А ЙОХАН КРОЙФ НА ГЛАС КАЗА- БЪЛГАРИТЕ ИГРАЯТ ОРГАНИЗИРАН ХАОС. Очевидна е разликата в класите на нашия и чуждия футбол. МЛАДИТЕ ДА БЪДАТ РЕАЛИСТИ , ДА СЕ УЧАТ ОТ СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛ , ДА СИ ПОСТАВЯТ ВИСОКИ ЦЕЛИ И.......ДАБЯГАТ ДАЛЕЧ ОТ ТУК

fallback