Снимка: Reuters. архив
fallback

Звездата на българския бокс Кубрат Пулев очаква с нетърпение мача с Дерек Чисора. Кобрата увери, че се чувства по-силен от своя евентуален противник.

Oще по темата

"Все още не съм получил потвърждение за срещата. Не става дума за това дали ще се изправя срещу Дерек Чисора, а да спечеля пак европейска титла", коментира Пулев.

Според Пулев мачът ще бъде добър тест преди следващ опит за световна титла. "Чисора има слаба техника. Неговият проблем е, че съм по-силен от него. Той обаче знае как да притисне съперника, като използва силните си страни", коментира той

"Няма как да победиш световен шампион без необходимата защита. Аз научих, че трябва да остана концентриран, да не бъде прекалено самоуверен, само защото разбивам всички на спарингите. Имам само една цел - да стана световен шампион в тежка категория", добави Кубрат.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Ина

преди 8 години

Стискам палци за Кубрат,Боже колко злоба е изписана, чак му се чудя какво прави още в България.В спорта винаги има победител и победени, но всеки трябва да има хъс за победа.

30

bros

преди 8 години

... И после пак ще продължи напред,месец-два ще го боли лицетои от шамари ще мълчи ченето,*** то шамари... Като от гранатомет :)

29

Анонимен

преди 8 години

Хей направи две пресхонфенци - една преди мача с Кличко и една веднага след него. Не е имал интервюта всеки ден.

fallback