Снимка: Булфото
fallback

Гриша Ганчев най-вероятно ще осъществи нов милионен трансфер. Става въпрос за продажбата на Данило Асприля от Литекс в Болоня.

Италианският тим вече преговаря за привличането на голямата звезда на Литекс, пише "Гадзета дело Спорт". Според информацията клубът от "Ренато Дал'Ара" е готов да плати 1,5 млн. евро за колумбийското крило на "оранжевите".

От Ловеч обаче желаят да получат с 500 000 повече. Припомняме, че вчера Асприля заяви, че със сигурност ще си тръгне от Литекс през зимата.

За 19 мача през сезона в "А" група тъмнокожият футболист е отбелязал 10 гола, като Асприля се превърна в кошмар за Левски през последните дни.

В Болоня липсва силно изразен реализатор. До момента голмайстор на отбора е Матия Дестро, на чиято сметка има 4 попадения.

От Румъния обявиха в началото на седмицата, че местният шампион Стяуа също иска колумбиеца в редиците си, а затова най-много настоява наставникът Лауренциу Регекампф.

Грандът от Букурещ обаче се е насочил към румънския национал Чиприан Марика и явно привличането на Асприля е оставено на заден план и той се е запътил към Италия.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 8 години

Асприля е добър футболист и заслужава да играе в читав отбор.

fallback