Снимка: YouTube
fallback

Благой Иванов – Багата защити титлата си в тежка категория на веригата WSOF срещу Дерик Мемен, известен като Пещерняка. Мачът се проведе в залата в Машантъкет, Кънектикът.

Българинът повали съперника си 20 секунди преди края на втория рунд.

Багата започна още от началото да нанася тежки удари на съперника, а от лицето на противника бликна и кръв. До края на рунда той надигра категорично Пещерняка. Вторият рунд започна в привидно по-ниско темпо, но родният шампион изчака своя момент и свали Мемен и след няколко удара съдиите прекратиха мача.

Благой бе подкрепян от българска агитка, която изригна след края на двубоя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Мутролог

преди 8 години

Радвайте му се ,ако знаете колко майки е рзплакал .С бухалката колко мутри обслужваше,конкуренти,те затова и го наръбкаха в сърцето,не може да си слуга на няколко господаря .

11

бивш боксьор

преди 8 години

Абе, скотове, не мога да разбера, че се кефите от питекантропите!Вижте му само физиономията на този ваш идол, тя е по-разкривена от ярост и на разярена горила.Не мога да си обясня, зощо е забранен боят между кучета или петли, скоро ще забранят и коридата и да е позволен този по-долен и уличен бой спорт.Това си е паракселанс гладиаторска битка.Па ,ги и заградили в клетка, по-слабият да не би случайно да избяга.Когато спортувах бокс са ни учели, че паднал човек не се бие.Чакаш го да стане.А, тук ,

10

Анонимен

преди 8 години

Браво Бага, бии за да те уважават и да прославяш България !

fallback