12

Мутролог

преди 8 години

Радвайте му се ,ако знаете колко майки е рзплакал .С бухалката колко мутри обслужваше,конкуренти,те затова и го наръбкаха в сърцето,не може да си слуга на няколко господаря .

11

бивш боксьор

преди 8 години

Абе, скотове, не мога да разбера, че се кефите от питекантропите!Вижте му само физиономията на този ваш идол, тя е по-разкривена от ярост и на разярена горила.Не мога да си обясня, зощо е забранен боят между кучета или петли, скоро ще забранят и коридата и да е позволен този по-долен и уличен бой спорт.Това си е паракселанс гладиаторска битка.Па ,ги и заградили в клетка, по-слабият да не би случайно да избяга.Когато спортувах бокс са ни учели, че паднал човек не се бие.Чакаш го да стане.А, тук ,

10

Анонимен

преди 8 години

Браво Бага, бии за да те уважават и да прославяш България !

9

до 19

преди 8 години

И какво като е ром Благой? Нали е български гражданин. Прославя България с шамарите които раздава. Всички ще се страхуват като чуят България и българин. Нека се страхуват и да ни отбягват.

8

Анонимен

преди 8 години

На *** Багата им е трън в очите , както и всеки български успех ! ДГД еврейски *** , България се гордее с БАГАТА !

7

Xuiylski

преди 8 години

До TulskiА от такива 'породисти българи' като теб каква ли е ползата?! Това момче е световен шампион и го показват по над 30 световни канала в новини и преки предавания с българското знаме и екип на българия,а теб 'българино' кой те знае освен семейството ти и в кварталните кафенета 'породистите българи' като теб!?

6

outlaw

преди 8 години

Не това за пореден път показва, че когато напуснем задушаващата Б-я хората навън жънат успехи , а тук жънат само определени хора

5

Фалконети

преди 8 години

Добре че са българските роми да ни прославят по света. Гордеем с нашия ром Благой! Счупил е главата на някакъв друг *** при това чак в Америка! Как да не се гордеем?

4

M

преди 8 години

Браво на момчето!!!Още един повод да развеем гордо знамето.Трябва да се гордеем с всеки един успех в спорта.Адмирации за нашите момчета вчера Багата и Кобрата!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Като му гледам лицето на оня, приятно си е прекарал хахахаБраво на Багата! Да е жив и здрав

2

Сенко

преди 8 години

Багата премазал Пещерняка-радост за отрепките на Обществото!Този Бага нали уж лежеше на смъртно легло с нож в сърцето,как така преодоля несъвместима със живота травма и скочи отново да се бие?!Ще каже някой-здрав организъм и воля...Не,драги наивници-със рана от нож в сърцето можеш да живееш като инвалид и то не особено дълго време...Истината е,че родните медии силно преувеличиха състоянието му и героизираха тази личност за което никой не им потърси отговорност ама карай-Багата премазал Пещерняка

1

Анонимен

преди 8 години

Е*и токата му закова! Направо заспа във въздуха.