Снимка: БТА
fallback

Левски победи с 2:1 Литекс в голямото дерби от 11-ия кръг на "А" група и за първи път от много време излезе начело в класирането на първенството.

В герой за "сините" се превърна Роман Прохазка, който асистира за гола на Аймен Белаид и сам вкара втория за гостите. За домакините точен беше Кристиян Малинов, разпивайки се след поредния шеметен рейд на Данило Асприля.

В Ловеч възпитаниците на Стойчо Стоев затвърдиха добрата форма, в която се намират и изиграха поредния тактически грамотен мач, което беше основното оръжие на отбора за победата.

С успеха Левски събра 21 точки и е лидер, но е плътно следван от Литекс и Лудогорец, които са с по 20 т. В следващия кръг столичани приемат именно шампионите, а другата добра новина е, че Георги Костадинов и Джереми де Ноойер се отърваха от жълти картони, с които щяха да пропуснат дербито на стадион "Георги Аспарухов".

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 8 години

До ФК Лафка 1914Видяхме ви всичките "протестъри" колко струвате.#КОЛКО ??? КЕШ БРОЙ ИЛИ НА РЪКА, ама лошото е че и по банкови сметки не отказвате та затова станахте за смях. И се надявайте да няма истинска промяна, че вашите *** първи ще увиснат продажници мръсни.

24

Анонимен

преди 8 години

#Кой предаде Левски на турците?

23

Анонимен

преди 8 години

Айдее, Геренбахче станаха велики, смех!

fallback